| |
Serkan Bey lütfen hiç canınızı sıkmayın sabah 7 de siteye giripte yorumları okuduğumda kimin ne amaçla girdiğini zaten anladım ama sırf ikili tartışmaya girmemek için kendimi zor tutup birşey yazmadım...
Art niyetli yorumlar hemen belli ediyor kendini zaten sizinde dediğiniz gibi...Bu samimi forumu ve siteyi hiçbir artniyetçiye ve ılıkçıya yedirmeyiz müsterih olun. Sistemde değişirse değişir gelirse gelir yüce Allah dışında kimsenin elinde değil.Dün böyle gösteriyordu yarın başka gösterir olmadı önümüzdeki günlere bakarız.. Burası gönülden kar sevdalıların mekanı kimse ortamı gericek ve huzuru bozacak mesajlar atmasın.. Ben demiştim ben söylemiştim mesajlarını zaten moraller bozukken okumak kimsenin hoşuna gitmiyor. Bu kadar... Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• Captmehmet, hakancitak, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever, Nuray, REALSHADOW, sahinok, Snowsedat, snowserkan
Siz onları boşverin Serkan Bey biz siz ve diğer değerli tahmincilerin bilgilerinden faydalanmak için buradayız
(12-30-2018, 11:29 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mevcut görüntüleri stratosfer hareketleri ile lişkilendirip ne olacağına dair bir şeyler yazacaktım. Serkan bey, bunlar hep olacak. Neyse ki "güç sizde artık" Gitsinler wow diye bir site var, tam onlara göre, sabahtan akşama kadar durmadan yazsınlar yok kestane, yok ısı adası, tavsiyedir.
Beğenenler:
• adakar, Emirsiyahbeyaz, Ftherdem, hakancitak, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever,
![]() james bond skyfall silva Arkadaşlar bu grafikle çıkan görüntünün olumlu olması gerekiyor biryerde bir terslik var bence, bu veri girilmemiş yada eksik girilmistir durumunda inanmak istemiyorum fakat bunun tek nedeni galiba şuanda yerine oturmayan AB etkisi diyedir düşünüyorum Serkan hocamın dediği gibi ne çok batı nede çok doğuda konumlanması lazım bizede biraz sabretmek dusuyor, bir çıktı bozuk diye ne moral bozalım ne de zil takıp oynayalım ben şuanda Serkan hocamın vereceği bilgileri daha fazla önemsiyorum modelleri değil açıkçası..
Neyse arkadaşlar konudan çıkmayalım. zaten bazı zihniyetlerin amacıda bu zaten
herkese teşekkür ederim. Sistemi konuşmaya devam edelim. herkes sistem hakkındaki düşüncesini beklentisini yazsın yorumlasın.
![]() ![]() Biri gece 2’deki, diğeri öğlen 12’deki takip etme sayısı. Kar aşkından insanlar gece gündüz burada. Bir kişi saçmalıyorsa kırk kişi alkışlıyor. Pire yüzünden yorgan yakmaya değmez diye düşünüyorum. Ben de ersel bey gibi temkinli yaklaşıyorum modellere, durumlara. Hatta öyle ki bazen saatlerce kar yağacağını bilsem de “acaba şimdi durur ve daha da yagmaz mi” diye endişe ederim. Ama hiçbir zaman elimde veri olmadan, bilgi olmadan burada abartıldığını söylemem, söyleyemem. Ben Muğla Fethiye’de yaşıyorum ve telefonumda kısa yol olarak kayıtlı tek site burası. Sürekli takip ettiğim sayfa da İstanbul’da kar. Ne İstanbul’a gelirim, ne İstanbul’u severim. Ama mesele benim İstanbul meselem degil, mesele kar sevgim, tabiat olayları sevgim. Burada da heyecanla bunu yaşıyorken gereksizler çıkıyor, tadımız kaçıyor. Verisiz ve desteksiz yazanları okuyup ciddiye almadan geçiyorum, ama ciddiye alıp da canı sıkılan olunca ben de sinir oluyorum. Bundan vazgeçin artık. Özellikle Serkan ve Emin Bey gibi ben de her yeni güncellemede karalar bağlanmasını veya havalara çıkılmasını doğru bulmuyorum. Onlarca, yüzlerce veri ile Serkan Bey 3 Ocak sistemini haftalar öncesinden gördü ve işaret etti. Bize sabırla ve heyecanla beklemek düşer. Uzun yazıyla vaktinizi aldığım icin kusura bakmayın.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Keremburada, Nuray, Poyraz, sahinok, samet1929, Serko, Snowhits, snowserkan, Yalçın_Kılıç
tüm seviyelerde soğuklarda kırılma gösterdi modeller nedeni ise bize göre çokta uygun olmayan yerde siklon patladı.
troffların sağ kısmında sınır olarak patlıyor tepki alçakları AB Alanları saat yönünün tersine spin attıkları için böyle oluyor |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Beykozlu53, Burak1980, kral, Poyrazkarayel, REALSHADOW, TomiRise82, 51 Ziyaretçi |