Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ski Sabırsızlanmayın arkadaşlar
Gerekli açıklamayı değerli üstadlar
Güzel sunumlarıyla yapacaklardır
Az daha sabır Smile
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, snowserkan

Snowserkan ve kardanadamemin size bir sorum olacak ocak ilk haftasi dusundugunuz dile degtirdiginiz sistem daha dogrus soguk hava yagisla bulusursa sakarya(sapanca) da bubdan etkilenecekmi? Etkilenirse seviyesi ne olacak? Simdden tesekkur ederim.iyi geceler
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, snowserkan, ThunderSnow

Modellerin soğukları batıya veya doğuya attığını görebilirsiniz.
30-31 Aralığa kadar bu oynamalar azalarak karşınıza çıkabilir.

Ne üzülün nede sevinin.

Olacak olan salınım bellidir onuda 3-4 gün kala modellerde net olarak göreceksiniz.

Biz bu görüntüyü sizin için öne çekiyoruz bazen 15 gün bazen 10 gün gücümüz ve bilgimizin yettiğince tabi.

Analizini yarın yapacağız ama olası kötü bir çıktıda moraliniz bozulmasın diye yazıyorum bunları.

(12-28-2018, 01:02 AM)Argento1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Snowserkan ve kardanadamemin size bir sorum olacak ocak ilk haftasi dusundugunuz dile degtirdiginiz sistem daha dogrus soguk hava yagisla bulusursa sakarya(sapanca) da bubdan etkilenecekmi? Etkilenirse seviyesi ne olacak? Simdden tesekkur ederim.iyi geceler

Beklentim gerçekleşirse birikim min 30 cm aşağısı olmayacaktır.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Nuray, Ömer18, snow41, ThunderSnow

kocaelinin gebze ilçesi merkezi ne kadar kar yağar
  Beğenenler:
  • snowserkan

(Son Düzenleme: 12-28-2018, 01:14 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(12-28-2018, 01:11 AM)afyonlumuzaffer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kocaelinin gebze ilçesi merkezi ne kadar kar yağar

Bakın bunları konuşmak için çok erken sonra zor durumda kalıyoruz.

az önce yazdım min 30 cm. bunu gün gün şekillendireceğiz zaten.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Ömer18, Serko, snow41

Gelen sistem polar atak.
kuru bir sistem değil merak etmeyin.

GFS GECE GÜNCELLEMESİ 6-192 SAAT ARASI
ADIM ADIM EFSANEYE
resimresim
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, KARuykusu61, Nuray, Poyraz, Serko, snow41, snowserkan

Selamün aleyküm Geçenlerde yazımda belirttiğim gibi yağışın kütlenin geleceği bölgeyi oluşumu söylemiştim Rusya üzerinde ve ve Almanya üzerinde oluşan ve güçlü bir şekilde blokaj oluşturan bir izlenim var geçtiğimiz kış malesef etkisinde kalmıştık bir önce yazımda söyledim Karadeniz Marmara arasında savaşan bir sistem İstanbul etkisi altına alıcak bir sistem atmosferde ki her hareket bizleri heyecanlandırıyor Allah bozmasın taktir onun 1 2 gün sonra daha netleşir hayırlı geceler.
  Beğenenler:
  • snowserkan

(12-28-2018, 01:16 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gelen sistem polar atak.
kuru bir sistem değil merak etmeyin.

Polar diyince benim aklıma battaniye geliyor. Demek ki soğuk bişey bu atak hadi bakalım hayırlısı. (düz mantık kurdum)  anlamayan Big Grin
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, KARuykusu61, Ömer18, Snowevren

Konuyu Okuyanlar:
20 Ziyaretçi