| |
Sabırsızlanmayın arkadaşlarGerekli açıklamayı değerli üstadlar Güzel sunumlarıyla yapacaklardır Az daha sabır
Snowserkan ve kardanadamemin size bir sorum olacak ocak ilk haftasi dusundugunuz dile degtirdiginiz sistem daha dogrus soguk hava yagisla bulusursa sakarya(sapanca) da bubdan etkilenecekmi? Etkilenirse seviyesi ne olacak? Simdden tesekkur ederim.iyi geceler
Modellerin soğukları batıya veya doğuya attığını görebilirsiniz.
30-31 Aralığa kadar bu oynamalar azalarak karşınıza çıkabilir. Ne üzülün nede sevinin. Olacak olan salınım bellidir onuda 3-4 gün kala modellerde net olarak göreceksiniz. Biz bu görüntüyü sizin için öne çekiyoruz bazen 15 gün bazen 10 gün gücümüz ve bilgimizin yettiğince tabi. Analizini yarın yapacağız ama olası kötü bir çıktıda moraliniz bozulmasın diye yazıyorum bunları.
Beğenenler:
• adakar, Apse1907, Emirsiyahbeyaz, KardanadamEmin, Nuray,
(12-28-2018, 01:02 AM)Argento1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Snowserkan ve kardanadamemin size bir sorum olacak ocak ilk haftasi dusundugunuz dile degtirdiginiz sistem daha dogrus soguk hava yagisla bulusursa sakarya(sapanca) da bubdan etkilenecekmi? Etkilenirse seviyesi ne olacak? Simdden tesekkur ederim.iyi geceler Beklentim gerçekleşirse birikim min 30 cm aşağısı olmayacaktır.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Apse1907, AZOR, Emirsiyahbeyaz, fatihy, KardanadamEmin, KARuykusu61,
Selamün aleyküm Geçenlerde yazımda belirttiğim gibi yağışın kütlenin geleceği bölgeyi oluşumu söylemiştim Rusya üzerinde ve ve Almanya üzerinde oluşan ve güçlü bir şekilde blokaj oluşturan bir izlenim var geçtiğimiz kış malesef etkisinde kalmıştık bir önce yazımda söyledim Karadeniz Marmara arasında savaşan bir sistem İstanbul etkisi altına alıcak bir sistem atmosferde ki her hareket bizleri heyecanlandırıyor Allah bozmasın taktir onun 1 2 gün sonra daha netleşir hayırlı geceler.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 20 Ziyaretçi |

Sabırsızlanmayın arkadaşlar