| |
(12-27-2018, 02:14 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ECMWF Ana senaryosu 50 Senaryo içinde en sıcak 2. veya 3. senaryo olarak göze çarpıyor. Serkan Bey; yine süper bir açıklama olmuş; ağzınıza sağlık...
(12-27-2018, 02:14 PM)Tamam snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ECMWF Ana senaryosu 50 Senaryo içinde en sıcak 2. veya 3. senaryo olarak göze çarpıyor. Bundan güzel anlatılamazdı Serkan abi çok iyi bir şekilde anladım Emeğine sağlık
Merhaba,
Ne ecmwf miş böyle ya.. iyi gösterdi mi süper. Kötü gösterdi mi karalara bağlanıyor. Boşverin diyagramı, eps, diğer modelleri en iyisi biz sitede ecmwf ye göre yorum yapalım böylesi daha iyi olacak gibi. Ne dersiniz serkan bey ? (Bu arada yıl sonu sebebiyle iş yoğunluğu var pek ilgilenemiyorum, özür dilerim. Telafi edeceğim)
(12-27-2018, 02:18 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-27-2018, 02:07 PM)dogan54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-27-2018, 02:00 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs öğlen güncellemesinde giritde bir ab patlasa hem soğuklar daha uzun süreli olur hem yukardaki soğukları daha rahat aşagiya çeker hemde batı sahillerinde bile metrelik kar olur.Bu akdeniz neden bu kadar tepkisiz Serkan hocam jet akimlardan dolayimı azorun akdeniz cukuruna fazla dalmasimi? sen nasil bir kralsin yahuu serkan hocam nerelerden geldi nasil geldi nede iyi anlatmissin helaalll olsun sana ve emegine sagol varol her daim saygilar birde bubyagis gecicimi o uzanti geri gidermi valla soyle 3 gun burda kalsin kuseriz bak
(12-27-2018, 02:23 PM)Dolunay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, ECMWF geçen sene bir ayağını italya'ya taşıdı. O Günden sonra roller değişti. Performansı fena halde düştü. (12-27-2018, 02:32 PM)dogan54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sen nasil bir kralsin yahuu serkan hocam nerelerden geldi nasil geldi nede iyi anlatmissin helaalll olsun sana ve emegine sagol varol her daim saygilar birde bubyagis gecicimi o uzanti geri gidermi valla soyle 3 gun burda kalsin kuseriz bak Estağfurullah, Ne görüyorsam o. oklüzyon cephe var kuzeyde etkisi çok sürmez.
Serkan bey sizin beklentiniz minimum 4 gün sanırım. Fakat gfs 1.5 günlük bi hamak kurmuş. Yani siz bu hamağın tek kişilik değil 2-3 kişinin daha sığabileceği bi hamak bekliyorsunuz. Umalım ki aile boyu hamak olsun. Sadece 1 günlük kar kimseyi kesmeyecektir.
Ben onu bunu bilmem Serkan Abime güveniyorum gelecek Balina'mız
![]() co3 chemical name Ver Mehteri oğlum..
(12-27-2018, 02:53 PM)Snowlove sinan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey sizin beklentiniz minimum 4 gün sanırım. Fakat gfs 1.5 günlük bi hamak kurmuş. Yani siz bu hamağın tek kişilik değil 2-3 kişinin daha sığabileceği bi hamak bekliyorsunuz. Umalım ki aile boyu hamak olsun. Sadece 1 günlük kar kimseyi kesmeyecektir. Sinan bey gördüğümüzden daha farklı gelişecek. min 3-4 gün etkili olan bir sistem olacak. 1- 1.5 gün aralıksız kar yağsa yetmez mi? 1- 1.5 gün aralıksız yağan kar 1 metre kar örtüsü demek
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Əspəranza34, 48 Ziyaretçi |