Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

ecmwf iki çıktıdır umut kırıyor. ama bence dedikleri yerde (adriyatik'te) o kadar güçlü bir alçak basınç olma ihtimali yok. oraların genel basınç diyagramları öyle demiyor. 4-5 gün kalmadan yola gelmeyecek anlaşılan ecmwf. Sad
resim

resim
  Beğenenler:
  • pınar

Her kış olduğu gibi bu sene de wowturkeydeki "İstanbul için kar tahminleri" konusunu takip etmeye başlamıştım. Aslında söz vermiştim artık wowturkeydeki konuyu takip etmeyecektim. Çünkü ne yöneticilerin egosuyla uğraşmak, ne de ılıkçıların saçma sapan yorumlarını okumak istiyordum. Sayfa sayfa dolandım. Aradım, taradım ama bir şeyler eksikti. Ne kardanadamemin'i görebiliyorum ne de snowserkan'ı. Üyeler farklıydı ama tartışmalar hiç değişmemişti. Pek anlam veremedim. Her sene orada olan kemik kadrodan kimse kalmadığını farkettim. Daha sonra şansa burayı buldum. Öyle bir sevindim ki anlatamam Smile Şimdi bana biraz müsade, okuyacak 525 sayfa yorumum var Smile

Emin Bey , kısmetse dönüşünüz ne zaman ?
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Accuweather 1 ocağa kar ikonu koymuş
Beyaz balinanın fragmanı Smile
  Beğenenler:
  • Hasan, KardanadamEmin, Ömer18

(12-27-2018, 11:03 AM)Burak1980 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Bey , kısmetse dönüşünüz ne zaman ?

Burakcım, şimdilik henüz belli değil, dönmek için sabırsızlanıyorum. thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, snow41

İnşaallah 4-5 ocak sistemini yine italya kapmaz

(12-27-2018, 12:01 PM)themuslim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnşaallah 4-5 ocak sistemini yine italya kapmaz

İnşaallah  

Peki neden ve nasıl italya kapabilir.
Yada sizi böyle düşündüren sebepler nelerdir? diye sorayım. Smile
  Beğenenler:
  • Hasan, mehmet karsever, ozkar, Reis

(12-27-2018, 11:25 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-27-2018, 11:03 AM)Burak1980 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Bey , kısmetse dönüşünüz ne zaman ?

Burakcım, şimdilik henüz belli değil, dönmek için sabırsızlanıyorum. thumbsup

Emin bey istanbulda kar olupta siz olmazsanız olmaz karla birlikte gelin yada gelirken BEYAZ BALİNA yıda getirin
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin

(12-27-2018, 12:15 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-27-2018, 12:01 PM)themuslim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnşaallah 4-5 ocak sistemini yine italya kapmaz

İnşaallah  

Peki neden ve nasıl italya kapabilir.
Yada sizi böyle düşündüren sebepler nelerdir? diye sorayım. Smile

Son çıkan ecmwf diyagrami olabilir.

İtalya kuzeyinin 26 Aralik 12z ciktisi

resim

İtalya kuzeyinin 27 Aralik 00z ciktisi

resim

İstanbul diyagrami 26 Aralik 12z ciktisi

resim

İstanbul 27 Aralik 00z ciktisi

resim
  Beğenenler:
  • sahinok, Snowsedat, snowserkan

Herkese selamlar.Bende yıllardir kardanadamemin tarantula snowserkan ve tahmimlerini okudum.Yıllardır artan ilik  sevdalilaro artik bu sene tavan yapmislar (onlarin eglence anlayisida bu ssnirim).Burayi bulup saydiklarimi ve ortami gormek cok hosuma gitti.
  Biz karsevenler sadece kar yağmasını deģil ihtimalini ha geldi ha gelecek guncellemeler ciktilar vs vs bunlari beklemeyi seviyoruz.varsin kardanadamemin e salliyor desinler,varsın snowseekanı elestirsinler önemli degil.Bix bu heyecanı o muazzam sistem ve sistemlerin gelmesini bekliyoruz.Emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler burda olmak cok guzel.Mutlu kalın

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Akın, AZOR, Beykozlu53, hacimuratt, 54 Ziyaretçi