Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

merhaba serkan abi ankara kazan için 25-26 sistemi için düşüncelerin nedir ? bu sefer merkez ve güneyden şanslı olsam bari

Beyler Bayanlar,

26-27 Aralıkta şöyle kar yağacak, şöyle soğuk olacak gibi bir şey duydunuzmu bizden.

Ocak 4-5 gibi beklediğim bir sistem var ve rotasında bir değişiklik yok üzerimize geliveriyoo.

Ona odaklanın dedim.  4-5 ocak sistemine ait bir konu açtım haberiniz yokmu yoksa.

Bu gün foruma bir şeyler veremedim çünkü hastayım arkadaşlar suskun kalmam bununla ilgili.

Şimdi Yarın gece soğuk cephe girer girmez yağış başlayacak. eğer soğuğumuz biraz kuvvetli olursa KAR daha erken başlar.

ne zaman başlayacağını bir önceki mesajımda belirttim.

soğuk cephe ve soğuk sektör havası giriş yaptıktan sonra Karadenizden ne gelirse artık o biraz şans işi.

resim

Serkan hocam hissiyatım yarın akşam kar yağışının başlayıp Çarşamba sabah saatlerine dek aralıklarla devam edeceği yönünde.Bu tamamen hissiyat ve geçen yıllara göre daha soğuk bir eğilim olmasında kaynaklı.Bakalım bekleyip göreceğiz ama ben kar yağışının yarın akşam başlayacağını hissediyorum.
  Beğenenler:
  • Enginist

Persembe soguk artarsa cok yogun kar alabilir Istanbul.
  Beğenenler:
  • AZOR, Emirsiyahbeyaz

(12-23-2018, 09:36 PM)duman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhaba serkan abi ankara kazan için 25-26 sistemi  için düşüncelerin nedir ? bu sefer merkez ve güneyden şanslı olsam bari

Kardeşim merhaba.

Ankara boşluğu var bu sistemde, mesela Eskişehir 15 cm, Konya, Karaman  20-30 cm değişen değerler alırken Ankara 5 cm alacak.

Ama kuzeyi daha şanslı bu bir gerçek.

Kazan 10 cm falan alacak gibi duruyor.
  Beğenenler:
  • duman, mehmet karsever

(12-23-2018, 09:46 PM)Trakia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam hissiyatım yarın akşam kar yağışının başlayıp Çarşamba sabah saatlerine dek aralıklarla devam edeceği yönünde.Bu tamamen hissiyat ve geçen yıllara göre daha soğuk bir eğilim olmasında kaynaklı.Bakalım bekleyip göreceğiz ama ben kar yağışının yarın akşam başlayacağını hissediyorum.

(12-23-2018, 09:46 PM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Persembe soguk artarsa cok yogun kar alabilir Istanbul.

Arkadaşlar olabilir. herşey mümkündür.

Anlık ne olacağını bilemeyiz.
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, Ömer18, snow41

(12-23-2018, 09:49 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-23-2018, 09:36 PM)duman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhaba serkan abi ankara kazan için 25-26 sistemi  için düşüncelerin nedir ? bu sefer merkez ve güneyden şanslı olsam bari

Kardeşim merhaba.

Ankara boşluğu var bu sistemde, mesela Eskişehir 15 cm, Konya, Karaman  20-30 cm değişen değerler alırken Ankara 5 cm alacak.

Ama kuzeyi daha şanslı bu bir gerçek.

Kazan 10 cm falan alacak gibi duruyor.

sağolasın abicim bakalım yaşayıp göreceğiz artık

(Son Düzenleme: 12-23-2018, 10:12 PM, Düzenleyen: AZOR.)

ECMF AKŞAM GÜNCELLEMESİ

Son günlerin en iyi yükselişini yapmış azor güncellemenin sonunda 240 dikkat
http://images.meteociel.fr/im/7916/tempresult_zcb9.gif
  Beğenenler:
  • Gulusu, mehmet karsever, snow41

Snowserkan ve diğer forum üyeleri hepinize KARLI günler dilerim. Ben Kdz Ereğlide ikamet ediyorum. Yalnız Serkan beyi yıllardır takip ediyorum. Accunun paylaşımına itibar edermisiniz bilmem ama böyle gösteriyor. İnşallah.Darısı sizin başınıza.
resim
  Beğenenler:
  • Emirsiyahbeyaz

Serkan Bey geçmiş olsun sizi hasta eden soğuklar keşke sizi değil de istanbulu hasta etsede şehir merkezine 1 metre kar yağsa Smilesize gün içinde bir soru sormuştum ama başka bir arkadaş yanıtladı fakat ben sizden duymak isterim.15 ocağa kadar olan periyot içinde istanbul şehir merkezinde 35-40 cm ya da daha fazla kar biriktirecek bir sistem gelme olasılığı nedir?iyi akşamlar çok geçmiş olsun.selamlar saygılar

Konuyu Okuyanlar:
11 Ziyaretçi