| |
Merhaba
Bilgisayar,playstation ve xbox gibi konsollardan oyun oynamayı seven tüm arkadaşları bu başlık altından sohbet etmeye,soru sormaya veya fikir alışverişi yapmaya bekliyoruz. Kar Mutluluktur
Bu aralar vakit buldukça PC de METAL HELLSINGER diye bir oyun oynuyorum. Oyun DOOM2 / QUAKE3 tarzında ancak çok harika bir özelliği var. İsabetli vuruş yaptıkça müziğin beat sayısı da artıyor. 4lükten başlayıp 32lik düzene kadar çıkıyorsunuz. Bunun için de Metal Müzik seçilmiş. Gerçekten 15dk da günün tüm stresini atıyorsunuz. Üstüne de bir tur koşasınız geliyor.
Metal müzik severlere şiddetle tavsiye ederim.
Ben evimde xbox series x ile oyun oynuyorum.Aranızda fifa oynayan varsa haberleşelim.
@3uZgibi oyunu daha önce duydum hatta arkadaşlar methettiler.Xbox da varsa bende deneyeceğim. Bende hala metal müzik dinleyen az kesimden biriyim.Bu yüzdende ilgimi çekti. Arkadaşlar başka oyun tavsiyesi olan varsa paylaşın lütfen. Kar Mutluluktur
Mount and Blade Warband'ı her kar yağdığında oynardım çocukluğumdan beri. Yeni sistemin gelişine özel Mount and Blade Bannerlord indiriyorum şimdi
(02-19-2025, 05:24 AM)egemanjk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-19-2025, 04:54 AM)jacobsss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mount and Blade Warband'ı her kar yağdığında oynardım çocukluğumdan beri. Yeni sistemin gelişine özel Mount and Blade Bannerlord indiriyorum şimdi Kar takibine ilk başladığım insanın mekanındayım, her yerden giderim buradan gitmem
(02-19-2025, 12:22 PM)SinemSahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-19-2025, 04:54 AM)jacobsss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mount and Blade Warband'ı her kar yağdığında oynardım çocukluğumdan beri. Yeni sistemin gelişine özel Mount and Blade Bannerlord indiriyorum şimdi Kış mevsimini seven birisinin oynayıp sevmeme ihtimali çok zor.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |