| |
(09-20-2018, 06:36 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet, katılıyorum görüşlerine....(09-20-2018, 05:57 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan, hayırdır? seni WOW'da gördüm, gurbet ellerde, mucitlerle, karadulların arasında ne işin var?.....ne güzel, bilinmeyen kelimeler öğrenip, dağarcığımızı genişletiyorduk....ahahaha.
(09-20-2018, 06:36 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-20-2018, 05:57 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan, hayırdır? seni WOW'da gördüm, gurbet ellerde, mucitlerle, karadulların arasında ne işin var?.....ne güzel, bilinmeyen kelimeler öğrenip, dağarcığımızı genişletiyorduk....ahahaha. Adamlar ciddi mi yoksa milletle kafa mı buluyorlar anlayamıyorum. Ciddilerse, bu kafayla daha çok fırın ekmek yemeleri gerekiyor. Adam daha iki kelimeyi bir araya getirip yazı yazmaktan bihaber, bir de o hesaplamaları mı yapacak? Ha dalga geçiyolarsa azimlerini tebrik ederim. Aylardır vazgeçmediler gitti. Ne sapıklık gerçekten. Ama Serkan Bey sizi de tebrik ederim müthiş bir cevap vermişsiniz. Anlayabildiyse tabi.
Eeeee yine pazartesiden sonra bol aksiyonlu, prezentabl, high dinamik, heyecan yüksek tansiyonlu günlerden evvel işyerimde, değerli dostum ÇAY la kısa bir dinlenme molası verdim...Ohhhh, yudum yudum mutluluk bu bea....Darısı KAR lı günlerde, tekrarı olsun inşaALLAH....
:banana: https://scontent.fada1-7.fna.fbcdn.net/v...e=5C170C2D
ARKADAŞLAR ESKI SITEDE MISAFIR ADINDA BIRILERI VAR HEMDE BIRKACTANE KIM BU BILGINIZ VARMI
Hepsi kendileri
açılmış fake hesaplar kendilerine prim kasıyorlar.
SUDAN ADAM
Arkadaşlar eskiyi onu bunu bırakın lütfen artık burası var ve bizi başka yerler ilginedirmiyor! eski saçma sapan yerleri anıp prim vermeyin
Arkadaşlar sizden ricam lütfen hangi site olursa olsun, oradan gelen kötü niyetli insanlarla ikili tartışmaya girmemeniz, huzurumuzu bozamazlar merak etmeyin bizler gerekeni yapıyoruz zaten.
sırf bu yüzden o siteden ayrılıp buraya geldim. Lütfen kavga edecek, kar sevenlerle dalga gececek, boş boş kendini ovecek, kisileri atin burdan
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 2 Ziyaretçi |