| |
6 Ekim'de Fas'a gideceğim.
Azor yüksek basınç alanına oldukça yaklaşacağım. Onu, bu kış bizim için en uygun konumda bulunması konusunda ikna etmeye çalışacağım. ![]() Şaka bir yana Serkan bey 6 ila 16 Ekim arası Fas 'ta sıradışı bir hava olayı yaşama durumum var mı? Sahra çölü de Atlantik kıyısı da var programda. Şimdiden teşekkürler. Saygılarımla.
Eylül 20 sonrası yaz havalarına sonunda veda ediyoruz.
Tahminler ülkemizin kuzey batısında tatminkar yağışları işaret ediyor ancak bu modellere bir yansıyor bir kayboluyor takipte kalalım... Ayrıca Ekim ayı tahminlerimi 2-3gün içinde yayınlayacağım modeler hayal kurduracak cinsten Eylül son 15 gün yağış anomisi
Bu süreçte Serkan bey yanıldı malesef 17 18 Ağustos İstanbulda ağır yağışlar var demişti netekim ben katılmıyorum demiştim. Sonuç ortada tabi bu Serkanın usta tahminci olduğu gerçeğini benim de kendime has bir tarzla tahmin yaptığım gerçeğini değiştirmez. Beni buradaki herkes bilir şimdi bir anekdot aktaracam sizlere; bu serkan arif artık her kimse ile aramızda meydana gelen. Şimdi yaslanın arkanıza okuyun hikayemi: Geçmiş yıllarda turkada cola turka içerkene kendisi şubatta kışı kapatmıştı ariftarif nickli bir şahıs. Ben ona dedim ki acele etme erken öten horozu sünnet ederler. O yıl 2012 kışıydı yanlış hatırlamıyorsam 15 martta kar yağmıştı kuşbaşı modunda. Bazen böyle uzaktan şut çekmeye çalışır yaşlılıktan olsa gerek auta gidiyor bu sıralar eskiden doksana takardı şimdi noksana bile takamıyor artık. Bence emekli olup torun sevme zamanı geldi de geçiyor bu muhteremin. Sitede hükümranlığımı ilan etmeme az kaldı kendisi siteye ceo olarak beni atayacağını ifade etti ben bırakıyorum sen devam et diyerek. Kendisine emekleri için teşekkür ediyorum ayrıca jübilesini de 29 Ekim'de yapacağını bana ifade etti. O gün sitede bayraklar yarıya indirilecek ve törenle sitenin ceo koltuğuna oturacağım. Saygılarımla müstakbel CEO nuz tarantula yakında sizlerle.
Written and narrated by тaяaηтυℓa
(09-17-2023, 05:44 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu süreçte Serkan bey yanıldı malesef 17 18 Ağustos İstanbulda ağır yağışlar var demişti netekim ben katılmıyorum demiştim. Sonuç ortada tabi bu Serkanın usta tahminci olduğu gerçeğini benim de kendime has bir tarzla tahmin yaptığım gerçeğini değiştirmez. Beni buradaki herkes bilir şimdi bir anekdot aktaracam sizlere; bu serkan arif artık her kimse ile aramızda meydana gelen. Şimdi yaslanın arkanıza okuyun hikayemi: Geçmiş yıllarda turkada cola turka içerkene kendisi şubatta kışı kapatmıştı ariftarif nickli bir şahıs. Ben ona dedim ki acele etme erken öten horozu sünnet ederler. O yıl 2012 kışıydı yanlış hatırlamıyorsam 15 martta kar yağmıştı kuşbaşı modunda. Bazen böyle uzaktan şut çekmeye çalışır yaşlılıktan olsa gerek auta gidiyor bu sıralar eskiden doksana takardı şimdi noksana bile takamıyor artık. Bence emekli olup torun sevme zamanı geldi de geçiyor bu muhteremin. Sitede hükümranlığımı ilan etmeme az kaldı kendisi siteye ceo olarak beni atayacağını ifade etti ben bırakıyorum sen devam et diyerek. Kendisine emekleri için teşekkür ediyorum ayrıca jübilesini de 29 Ekim'de yapacağını bana ifade etti. O gün sitede bayraklar yarıya indirilecek ve törenle sitenin ceo koltuğuna oturacağım. Saygılarımla müstakbel CEO nuz tarantula yakında sizlerle. Bilmem farkında mısın? Ben uzun süredir tahminde bulunmuyorum. Son zamanlar yaptıklarıma bakma ne olursun. Benim aklım başımda değil. Ara ara boynuz kulağı geçebiliyor ama o boynuzları zaman zaman törpülemekte bizim işimiz. Sen, Erkan, Umut, Mesut, kendinizi geliştirdiniz fakat sonradan zortladınız hepiniz. Geçmiş yıllarda başarılarınızı hep tebrik ettim zaten . Sezar'ın hakkını Osman'a vermedim ki yine Sezar'a verdim.Yaşlanmış olduğum doğrudur. Ama daha ölmedim. Herkes öldü sansa da. Bu şarkıyı da sana hediye ettim gitti bebişim.. https://www.youtube.com/watch?v=uDy3bTpelGI
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Ekrem14,
(09-16-2023, 09:38 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 6 Ekim'de Fas'a gideceğim. Engin bey Merhaba, Bir kaç gün sonra neler olabileceğini yazacağım.
Engin bey Serkanın tahmininin tersini yap 17 18 ağır yağış var dedi ağır sıcak oldu. Sel derse çöl çöl derse sel olcak gibi hazırlık yap. Emekli adamın tahminine göre hareket etme derim.
Nerde bu millet be yaw kimse ortalıkta yok mesajlarım beğenilmiyor bak giderim ha hasta etmeyin beni sonra şu torun seven dedeyle başbaşa kalmak istemiyorsanız beğeni rekoru kırmanızı istiyorum ona göre yoksa tarantula örümceğinin zehrini enjekte ederim.
https://media4.giphy.com/media/H4c8l1YCV....webp&ct=g
Neyse gelelim bu kuraklıktan ne zaman kurtulcamıza. Agıdeşler bu gahrolası guraklık canımıza tak etti deel mi? Şimdi ahan da bu Eylül 26 sı neyim yamırla başlıy gibisi. Ardından gelen günlede serinleme va yamır va sonbahar va. Az galdı fanlarım şunun şurasında bir hafta daha sıkıverin gari dişlenizi ondan sonrası golay inşallah.
Sistemler akmaya başlıyor ilk sistemler aysonu ve aybaşını kapsıyor bu sistem Ege kıyıları ve Akdeniz bölgesinin kıyılarını kapsayan bölümü yıkıcı olabilir tarihler yakınlaştıkça bilgi veririz tabiki değişime açık 15 Ekim sonrası Avrupa daki sitemler yavaş yavaş artık bize akacak .
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 445 Ziyaretçi |