| |
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, hacimuratt, KardanadamEmin, Kartutgun, mirhan, Samet1903, Serkofb, snowserkan, volkan34tr
Gfs yagis icin hiçbir şey vermiyor önümüzdeki on gün için, bulunduğumuz dönemde yağış almamız lazım yoksa sıkıntı yaşarız ancak Serkan Bey’in 2 sayfa önce yazdığı gibi sonbahar yağışsız gündüz güneşli gece Ayazlı geçebilir
(09-28-2022, 07:25 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben gülmekten KATILIYORUM. Nino ihtimali %1 ila %7 arasında La Nina ihtimali %80'den %38'e doğru azalan etki ile Nötr ihtimali %20'den %55'e artan etki ile Tamda bizim coğrafyaya uygun koşullar... Ne için uygun? Bol kar ve sık kar için uygun koşullar.. ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimuratt, KardanadamEmin, Kartutgun, mirhan,
(09-26-2022, 09:11 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu taş değil resmen kaya serkan bey çok fena oldum şimdi bak zaten Fatih çöl gibi 3 5 cm karla idare ediyoz haklısın karı çok görüyom da kar ı göremiyom. Bu mesajımı lütfen kabalık olarak almasın hanımefendiler. LAtife olsun diye yazdım engin hoşgörülerine sığınarak. Dava açın bu örümceğe.. Yandın olm sen..
7-9 Ekim (1-2 gün tolerans) tarihlerinde yine bir sistem yurdumuzu etkilemeye hazırlanıyor.
![]()
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980,
Ekim - Aralık döneminde Sıcaklıklar Normallere yakın Normallerin biraz üzerinde olma olasılığı %40
![]() Ekim - Aralık döneminde Yağış; Ülkemizin batısında normallere yakın normallerin biraz altında kalma olasılığı %40 Doğusunda ise normallerin altında, Normallerin altında olma olasılığı Güneydoğu Anadolu da %70 üzerinde olasılıklanıyor.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980,
Marmara beklediği yagmurlara 7-9 ekim arası kavuşabilir ondan önce çok kaydadeğer bir yağış görünmüyor
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980,
İstanbul and yakası dikkat...kuvvetli yağmur, dolu,şimşek, ve yağış anında rüzgar geliyor.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 328 Ziyaretçi |