Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

EKİM BOMBAAAA  ates
resim

Gfs yagis icin hiçbir şey vermiyor önümüzdeki on gün için, bulunduğumuz dönemde yağış almamız lazım yoksa sıkıntı yaşarız ancak Serkan Bey’in 2 sayfa önce yazdığı gibi sonbahar yağışsız gündüz güneşli gece Ayazlı geçebilir
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, mirhan, snowserkan, volkan34tr

(Son Düzenleme: 09-30-2022, 12:15 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(09-28-2022, 07:25 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben gülmekten KATILIYORUM.

Bu kış La Nina kışı olma ihtimali çok yüksek nino nerden çıktı anlamadım valla.

Nino ihtimali        %1 ila %7 arasında

La Nina ihtimali   %80'den %38'e doğru azalan etki ile

Nötr ihtimali        %20'den %55'e artan etki ile

Tamda bizim coğrafyaya uygun koşullar... Ne için uygun? Bol kar ve sık kar için uygun koşullar.. thumbsup

resim

resim

(09-26-2022, 09:11 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu taş değil resmen kaya serkan bey çok fena oldum şimdi bak zaten Fatih çöl gibi 3 5 cm karla idare ediyoz haklısın karı çok görüyom da kar ı göremiyom. Bu mesajımı lütfen kabalık olarak almasın hanımefendiler. LAtife olsun diye yazdım engin hoşgörülerine sığınarak.

Dava açın bu örümceğe.. santaj
Yandın olm sen.. Smile

7-9 Ekim (1-2 gün tolerans) tarihlerinde yine bir sistem yurdumuzu etkilemeye hazırlanıyor.

resim

resim

(Son Düzenleme: 09-30-2022, 03:02 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Ekim - Aralık döneminde Sıcaklıklar Normallere yakın Normallerin biraz üzerinde olma olasılığı %40

resim

Ekim - Aralık döneminde Yağış; Ülkemizin batısında normallere yakın normallerin biraz altında kalma olasılığı %40

Doğusunda ise normallerin altında, Normallerin altında olma olasılığı Güneydoğu Anadolu da %70 üzerinde olasılıklanıyor.

resim

Marmara beklediği yagmurlara 7-9 ekim arası kavuşabilir ondan önce çok kaydadeğer bir yağış görünmüyor

(Son Düzenleme: 10-02-2022, 11:02 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

İstanbul and yakası dikkat...kuvvetli yağmur, dolu,şimşek, ve yağış anında rüzgar geliyor.

resim

Kış tahmini yazsana serkan bey kardeşim
  Beğenenler:
  • adakar, snowserkan

Ekim ayının sonuna doğru inşallah
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, mirhan, Serkofb, Ümittt

Konuyu Okuyanlar:
328 Ziyaretçi