| |
Eylül-Ekim-Kasım aylarına ait Multimodel Sıcaklık ve Yağış beklentileri..
Sıcaklıklar mevsim normallerine yakın olmakla birlikte biraz üzerinde görünüyor. ![]() Yağışın ise mevsim normallerinin altında olacağı tahmin ediliyor.
Aynı dönemler için JAMSTEC verileri de farklı değil
Sıcaklıklar normallerin biraz üzerinde. ![]() Yağış ise normallerin altında. Doğu Karadeniz ise biraz kurak..
(08-19-2022, 05:27 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen forum içinde site ismi olan veya kişi ismi bulunan haberleri paylaşmayın. Serkan kardeş yıllardan sonra nihayet sizin gözünüzdeki yeni yerimi net olarak görüyorum..Adımı bile zikretmekden imtina etmeniz buradaki konumumun ne olduğunu açıkça belirlemiş..Bu yola zamanında birlikte girmiştik, fakat görüyorumki yollarımız bilemediğim sebeblerle artık aynı yönde ilerlemiyor..Neyse uzun uzadı burayı meşgul etmeyeceğim..Başarılı tahminlerinizin devamı dileklerimle..Hayırlı günler diliyorum...
Vallahi Emin sen mi ben mi?
SSen yazılan mesajlarda bile işine gelen kişilerin messajını begeniyorsun. Sen bu davranışınla bile büyük eksi puan hak ediyorsun kardeşim kusura bakma.
Emin hocam seni eskiden beri tanırım bak bunu tüm samimiyetimle söylüyorum ne çekiyorsan bu alınganlıklarından çekiyorsun eskiden de böyleydi bu yaştan sonra akıl vermek haddime değil ama bence bu Huyunu değiştirmelisin en ufak bir olumsuz yorumda ya da hoşuna gitmeyen bir yazı olduğunda kızıp gitmek gemileri yakmak bence senin yaşına uygun bir davranış değil, Bak iki ay sonra kış geliyor farklı şeyler konuşacağız
Aynen öyle
Kar sevdalısı olmak biraz çocuk ruhlu olmayı gerektiriyor. İçinde o sevgiyi beslemenin büyütmenin başka yolu yok. Bundan dolayı Herkes kar sevdalısı olamaz. Ama Emin işi başka boyutlara taşıyor hemen benden bu kadar deyip koltuğa yaslanıp gelecek yorumları merakla takip ediyor. Bak Emin dost. Alınganlık yaparak bir yere varmak zor iş. Seni sevip değer vermesek inan mesajlarına karşılık bile vermezdim. Senin içindekiler sende saklı bunu bilemeyiz. Biz burdayız..Burada olmaya da devam edeceğiz inşallah. Sen? Bunun kararını sen vereceksin...
(08-19-2022, 09:03 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen öyle Karar vermek mesele değil, ben burada sadece aynı sevdayı paylaştığım arkadaşlar için hep bulunuyorum..Alınganlık konusuna gelirsek, bu benim karakterimde mevcut bir olgu, böyle yaratılmışım, her insanin iyi veya kötü bir mizacı vardir, bende böyleyim, bu saatten sonra değişirim dersem yalan söylemiş olurumki, yalan konusandan ve yalandan hiç hoşlanmam..Hepimiz kusurlarımızla insanız, beşeriz, şaşarız..Bunu en iyi yaradan kulunu biliyor ve affediyorken....Serkan kardeşim bu foruma girdiğimden beridir, seninle en küçük bir polemiğe girmemişimdir, sebebine gelirsek geçmişte bircok konuda sana saygı ve sevgi duyduğumdandır...Bu gibi platformlarda insanın kendini ifade etmesi zordur ve ben bu zorluklara birçok kez maruz kalmışımdır..İşime geldiğine göre beğeni yapma mevzusuna gelirsek, benimde birçok paylaşımıma beklediğim arkadaşlardan, buna sende dahilsin, destek görmeyişim çok olmuştur..Ben beğenilme egosunda, derdinde biri değilim..Sadece şu bizi yerden yere vuran KAR sevdamızin esiri olmamızdan dolayıdır yaşananlar....
22 -25 arasi marmara ic ege ic anadoluda akdenizin ic kesimlerinde bolgesel kuvvetli sagnaklar gorulebilir, istanbul meteogram
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, Kartutgun, mehmet karsever, Serkofb, snowmanadnan, snowserkan
(08-19-2022, 09:34 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Karar vermek mesele değil, ben burada sadece aynı sevdayı paylaştığım arkadaşlar için hep bulunuyorum..Alınganlık konusuna gelirsek, bu benim karakterimde mevcut bir olgu, böyle yaratılmışım, her insanin iyi veya kötü bir mizacı vardir, bende böyleyim, bu saatten sonra değişirim dersem yalan söylemiş olurumki, yalan konusandan ve yalandan hiç hoşlanmam..Hepimiz kusurlarımızla insanız, beşeriz, şaşarız..Bunu en iyi yaradan kulunu biliyor ve affediyorken....Serkan kardeşim bu foruma girdiğimden beridir, seninle en küçük bir polemiğe girmemişimdir, sebebine gelirsek geçmişte bircok konuda sana saygı ve sevgi duyduğumdandır...Bu gibi platformlarda insanın kendini ifade etmesi zordur ve ben bu zorluklara birçok kez maruz kalmışımdır..İşime geldiğine göre beğeni yapma mevzusuna gelirsek, benimde birçok paylaşımıma beklediğim arkadaşlardan, buna sende dahilsin, destek görmeyişim çok olmuştur..Ben beğenilme egosunda, derdinde biri değilim..Sadece şu bizi yerden yere vuran KAR sevdamızin esiri olmamızdan dolayıdır yaşananlar.... Tamam Emin dostum ben seni anlıyorum. Kış yaklaşıyor ALLAH izin verirse hep beraber bu sevinci mutluluğu yaşayalım. Senden ricam mesajları beğenme beğenme me mevzusuna takılma. Ben senin bütün mesajlarını destekliyorum. Hatalı veya yanlış bir şey varsa zaten müdahale ediyorum. Ve şunu da bilmeni isterim ben yine aynı benim aradan 20 senede geçse 50 senede geçse bu değişmez. Forumda kar sevdalısı kim varsa bizde hepsine sevdalıyız.. Senide seviyoruz ve karşılığında DOST diyoruz emin dostum..
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 548 Ziyaretçi |