Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

(Son Düzenleme: 08-15-2022, 01:37 PM, Düzenleyen: Ümittt.)

(08-13-2022, 10:07 AM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazar gece pazartesi sabah arasi trakyadan sistem giris yapacak kuvvetli sagnak anlik kuvvetli ruzgar olacak hat edirneden sakaryaya ilerleyecek pazartesi sabah ise sonbahar mi geldi diyeceksiniz.

Sonrasi ise bir onceki sayfada yazdigim gibi kuvvetli sicak giris yapacak 18-21 sicak havalar bizimle olacak

Aynı bahsettiğim şekilde hadise gerçekleşti artık sistem yavaş yavaş çekilecek akşam üstüne doğru Ömrunutamamlayacak, şimdi havalar adim adim  sınıyor sıcaklık artışı hazır olun

İstanbul meteogram

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, snowserkan

Bir sistemi daha yagisli havayi geride biraktik
Marmara icin bundan sonraki ilk yagis icin haftasonu yine yagis olasiligi var Bugun sicaklik 20 dereceye kadar dusmustu yarindan itibaren tekrar 30 dereceleri gorecek haftasonu yeni bir yagisli hava gelme olasiligi var

25-26 Ağustos Çarşı pazar karışacak gibi
resim

(Son Düzenleme: 08-17-2022, 04:15 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

BU SEZON ( 2023) KIŞ ÇOK SERT GEÇECEK...Şimdilik KARSEVERLERE ilk müjdem olsun..Detaylar ilerleyen zamanlarda verilerin netleşmelerine göre verilecek.. thumbsup  Bye

resim

Kocaelide surpriz siddetli yagis gunduz vakti gece karanligi simsek ve gokgurultuleri
  Beğenenler:
  • Enginist, snowserkan

Eylül 1 haftası büyük bir serinleme beklentim var

(Son Düzenleme: 08-19-2022, 07:11 PM, Düzenleyen: ariftarif.)

ARKADAŞLAR BU KIŞ ERKEN Ve SERT GELEBİLİR, Son veriler buyönde gösteriyor..Eylül ayi sonuna doğru bu konuda daha net açıklamalar yapılacakdır...ERKEN ve SERT BİR KIŞ...  Detayları veriler geldikce harmanlayıp sizlere aktaracağız..  thumbsup 

************************Mesaj içi Resim snowserkan tarafından silindi*********

Emin hocam bu arkadaşı ne kadar tanıyorsun bilmiyorum ama bu arkadaş palavracının teki yotubeda abarti haberler yapıp klasik takipçi toplamaya çalışan bir youtuber, ağustos Ayında kış için öngörüde bulunmak doğru değil kış için veriler kasım ayında oluşmaya başlıyor
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, ariftarif, snowserkan

(08-19-2022, 10:26 AM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin hocam bu arkadaşı ne kadar tanıyorsun bilmiyorum ama bu arkadaş palavracının teki yotubeda abarti haberler yapıp klasik takipçi toplamaya çalışan bir youtuber, ağustos Ayında kış için öngörüde bulunmak doğru değil kış için veriler kasım ayında oluşmaya başlıyor

Dikkat edersen gelecek verileri harmanlayarak Eylül ayinın sonuna yada Ekim ortalarina daha detaylı bilgilendirmeler yapilacak diye belirttim..Bunlar yaklaşan KIŞ sezonunun ilk bulguları, daha birçok sitelerden bilgiler zaman ilerledikçe verilecek..Ufak ufak yeni sezona hazırlanma turları bunlar.. thumbsup
  Beğenenler:
  • snow41

Lütfen forum içinde site ismi olan veya kişi ismi bulunan haberleri paylaşmayın.
Varsa elinde kendi analizi olan başımızın üstüne.
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, Ümittt

Konuyu Okuyanlar:
541 Ziyaretçi