| |
Tunus’ta ikinci tropik fırtına görünüyor. Yön ve siddeti değişmezse Tunus ve Cezayir’in kuzeydoğu kıyılarını fena etkileyecek gibi. Tabi burası Türkiye sayfası, Tunus ne alaka diyeceksiniz, haklısınız
Arkadaşlar herne kadar sakin günlere girmis olsakda, veriler, buaya ilişkin olarak ilk yarıdan sonra durumların hiçde böyle sürmeyeceğini söylüyor.Muhtemelen Kasım ayında MJO 1.ci faza geçeceği ve akabindede, 2. Haritadaki basınç dizilimleri ortaya çıkıyorki buda Kasım ortalarında sert soğuklar olabileceğine işaret oluyor, ayrıca yine bu ayortası 14-15-16 sı gibi sıkı soğuklar inebileceğini bekliyorum. Önümüzdeki günlerde verilerde oldukça umutlu tablo ortaya çıkabilir, takipteyiz.
afanasy fet poems
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980,
transformers dark Bugun Istanbul da sabah ogleden sonra arasi yerel yagislar olabilir. Simdiden cbler gozukmeye basladi. Gordugumde direk sinirli alan modellerine baktigimda boyle bir tahminle karsilastim.
Haftasonu İtalya'nın güneyinde aşırı yağışlar var 2018'in rekor yağışı olabilir
GFS' DEN 16 GÜN SONRASINA KUZEYDEN İNECEK SOĞUK HAVA DALGASI MODELİ.....Gelirmi? inanalımmı? yoksa gelene kadar 16 takla atarmı diyelim...
HAYALLER ve GERÇEKLER, dizisi için heyecanlı bekleyiş sürecek....iyi seyirler. http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-384.png?6
Geçen kışa göre doğalgaza yüzde 30 zam gelmişken Ocak'tan önce gelmesin zaten.
Artı Emin Bey'in paylaştığı +384'te 850 hpa'da -2 bile girmiyor Batı Karadeniz bölgesine.. Yani.. panik yok
(10-03-2018, 05:01 PM)muıratg Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen kışa göre doğalgaza yüzde 30 zam gelmişken Ocak'tan önce gelmesin zaten. Muratg, bizde kolay kolay panik olmaz, bizler yıllardır birçok KIŞ mevsimi içersinde sistemleri heyecanla bekleyip sonu hüsranla biten hayalkırıklıklarımız olduğundan o işlere aşılıyız...Buna enyakın örnek geçen KIŞ yaşananları hatırlarsanız, günlerce sabahlara kadar bilgisayar başında model takibi yaparak açbitap olup güzelim GODZİLLA'yı Avrupa'ya kaptırdığımızda hasta olup yataklara düşmediysek, bundan sonra kolay kolay panik, heyecan, stres olmaz bizde....dedim ya o işlere artık aşılıyız.....No panik... |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 54 Ziyaretçi |