Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Tunus’ta ikinci tropik fırtına görünüyor. Yön ve siddeti değişmezse Tunus ve Cezayir’in kuzeydoğu kıyılarını fena etkileyecek gibi. Tabi burası Türkiye sayfası, Tunus ne alaka diyeceksiniz, haklısınız Smile
  Beğenenler:
  • AZOR, Ömer18, snowserkan

(Son Düzenleme: 10-02-2018, 08:04 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar herne kadar sakin günlere girmis olsakda, veriler, buaya ilişkin olarak ilk yarıdan sonra durumların hiçde böyle sürmeyeceğini söylüyor.Muhtemelen Kasım ayında MJO 1.ci faza geçeceği ve akabindede, 2. Haritadaki basınç dizilimleri ortaya çıkıyorki buda Kasım ortalarında sert soğuklar olabileceğine işaret oluyor, ayrıca yine bu ayortası 14-15-16 sı gibi sıkı soğuklar inebileceğini bekliyorum. Önümüzdeki günlerde verilerde oldukça umutlu tablo ortaya çıkabilir, takipteyiz.
resim

resim

afanasy fet poems

resim

resim

transformers dark
Bugun Istanbul da sabah ogleden sonra arasi yerel yagislar olabilir. Simdiden cbler gozukmeye basladi. Gordugumde direk sinirli alan modellerine baktigimda boyle bir tahminle karsilastim.

Haftasonu İtalya'nın güneyinde aşırı yağışlar var 2018'in rekor yağışı olabilir

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Ömer18

GFS' DEN 16 GÜN SONRASINA  KUZEYDEN İNECEK SOĞUK HAVA DALGASI MODELİ.....Gelirmi? inanalımmı? yoksa gelene kadar 16 takla atarmı diyelim... Spiteful  Smile   HAYALLER ve GERÇEKLER, dizisi için heyecanlı bekleyiş sürecek....iyi seyirler. Big Grin Spiteful Smile    http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-384.png?6
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Ömer18, snow41, snowserkan

GELECEK.
Bunu bekliyorum.
  Beğenenler:
  • Arazburak, ersel candan, KardanadamEmin

(10-03-2018, 04:27 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GELECEK.
Bunu bekliyorum.

Serkancım,( GELECEKDE BİRGÜN GELECEK... Smile thumbsup ), bu sistem için bende umutluyum...Bu bitiptükenmek nedir bilmeyen KAR sevdamızda sabrımızın sonu hiç olmadıki... thumbsup thumbsup thumbsup

(10-03-2018, 04:27 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GELECEK.
Bunu bekliyorum.

Serkan bey uzun vade için bu kadar net konuşmazsınız sizi çok nadir bu kadar net konuşurken görüyorum inşallah dileğiniz gerçekleşir hep beraber sezona güzel bir açılış yapariz

Geçen kışa göre doğalgaza yüzde 30 zam gelmişken Ocak'tan önce gelmesin zaten.

Artı Emin Bey'in paylaştığı +384'te 850 hpa'da -2 bile girmiyor Batı Karadeniz bölgesine..

Yani.. panik yok Smile
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(10-03-2018, 05:01 PM)muıratg Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen kışa göre doğalgaza yüzde 30 zam gelmişken Ocak'tan önce gelmesin zaten.

Artı Emin Bey'in paylaştığı +384'te 850 hpa'da -2 bile girmiyor Batı Karadeniz bölgesine..

Yani.. panik yok Smile

Muratg, bizde kolay kolay panik olmaz, bizler yıllardır birçok KIŞ mevsimi içersinde sistemleri heyecanla bekleyip sonu hüsranla biten hayalkırıklıklarımız olduğundan o işlere aşılıyız...Buna enyakın örnek geçen KIŞ yaşananları hatırlarsanız, günlerce sabahlara kadar bilgisayar başında model takibi yaparak açbitap olup güzelim GODZİLLA'yı Avrupa'ya kaptırdığımızda hasta olup yataklara düşmediysek, bundan sonra kolay kolay panik, heyecan, stres olmaz bizde....dedim ya o işlere artık aşılıyız.....No panik... Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • Captmehmet, mehmet karsever, muratg, sahinok, snow41

Konuyu Okuyanlar:
54 Ziyaretçi