Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

(09-26-2018, 06:55 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fethiyede 1 ekim 7 ekim tarihlerinde durum nedir serkan bey yabancı sitelere göre sel veriyor bizim mgm parçalı bulutlu demiş kafayı yemiş.

30 eylül'de oldukça kuvvetli yağış ihtimali var.

4-7 Ekim'de yine yağış ihtimali mevcut. Ancak şu an için sel oluşturacak derecede değil.
  Beğenenler:
  • Dolunay, Serko, Xooner

ECMWF, akşam güncellemesi yine medicaneyi İzmirin üzerinden geçiriyor ve yıkıcı kuvvetli geliyor.
resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Dolunay, Ömer18

Merhaba
Dün bahsettiğim üzere 700hpa da bugün nem oranı yüksek olacaktı nispeten daha iyi yağış aldık. Skew t de yağış 700hpa seviyesine kadar dey ağırlıklı yağışlar almaktayız. Ama gece saat 3 ten sonra nem oranı oldukça düşüyor. Yağış kesilecektir. Ama hava oldukça soğuk gene. Belki ufak sağnak geçişleri olabilir.
Planlarınızı bu doğrultuda yapabilirsiniz.

resim

istanbulu nasıl vuracak serkan bey

Suanki senaryolarin hicbiri istanbula vermiyor ki?

Siteye reklamlar mı bulaştı?

Çince yazılı konular artmış
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

Spam bir üye. Engellendi konuları silindi sorun yok Smile
SUDAN ADAM

Size göre öyle ancak kasırga marmara denizinden geçip istanbulu da vurabilir karadenize çıkıp orada güçlenip tekrar dönüş hareketiyle ülkemizi etkileyeblir. Elbette bir İzmir kadar etkilenmez ama ciddi yağış olur fırtına da cabası.

Bana gore niye olsun Ahmet bey modellerin cogu ulkenin guney batisina veriyor zaten karayacikinca guc kaybedecek ki o da cikarasa bazi modeller denize verip koyboluyor ben gelme ihtimalini cok yuksek gormuyorum gelse bile 50-60 ruzgar ve 50-80 mm yagis olabilir

Yağış açısından çok bereketli bir sistem olacak MGM çok alarm verecek.... İstanbul da tehlike altında özelikle Çanakkale boğazı 100 km bulan sistem gözüküyor ama her saatte vuracağı yer değişiyor.

resim
  Beğenenler:
  • adakar, KardanadamEmin, sahinok

Konuyu Okuyanlar:
47 Ziyaretçi