| |
Yağış tipi bildiğimiz kış modunda baya bir altında kaldı bu sistem soğuk hava ön planda sanki. yağış tatmin etmedi şahsen beni
Ersel Bey bahsetmişti sanırım, Orta Akdeniz Cumartesiden itibaren geliyor yazmıştı. Bu konuda bir gelişme var mi?
Cumaratesi orta akadenizden gelen bir yağış var hatta gfsde verilen medicane var ancak ben bu yağış konusuna pek güvenmiyorum, bundan sonra model toplam yağış verileri için sonraki 3 günlük olanlara bakmak daha mantıklı 10 günlük bakıyoruz orda 2-3 sistemin toplamını veriyor bu arada o veriler değişince herşey değişiyor.
24 saatlik toplam yağış haritdan da görüldüğü üzere dağlar hariç yüksek yağış alan yer yok, gfs cumartesi pazar için verdiği sistemi de azaltasada ondan daha umutluyum
Basra Alçağı güney bölgelerin rahatlamasına engel oluyor.
Önümüzdeki günlerde Biraz daha güneye çekilecek inşaallah.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Captmehmet, Dolunay,
Gece nöbetçiydim, sabah kadar meteoroloji ekranını takip ettim. Güney Ege’de gece sabaha kadar ağırlıklı olarak yıldızdan 20 knot civarı rüzgâr esti ve ne tuhaftır ki gecenin en düşük sıcaklığı 23 derece oldu. Hiç esmeseydi keşke
Cumartesiden itibaren serinleyecek gibiyiz ama halen Marmaris, Fethiye, Antalya yaz yaşıyor.
Sayın tahmincilerimiz ve üstadlar bundan sonra hava sıcaklıkları 20 dereceler üstüne çıkar mı yoksa artık hep bu seviyelerde mi olur tahminleriniz nedir bilgi alabilir miyiz
(09-26-2018, 03:01 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın tahmincilerimiz ve üstadlar bundan sonra hava sıcaklıkları 20 dereceler üstüne çıkar mı yoksa artık hep bu seviyelerde mi olur tahminleriniz nedir bilgi alabilir miyiz Önümüzdeki günler kısa süreli bir hafif ısınma olacak gibi 29 ve 30'u sonrasında yine düşüş var.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 557 Ziyaretçi |

Cumartesiden itibaren serinleyecek gibiyiz ama halen Marmaris, Fethiye, Antalya yaz yaşıyor.