Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Yağış tipi bildiğimiz kış modunda baya bir altında kaldı bu sistem soğuk hava ön planda sanki. yağış tatmin etmedi şahsen beni
  Beğenenler:
  • ersel candan, snowserkan

Ersel Bey bahsetmişti sanırım, Orta Akdeniz Cumartesiden itibaren geliyor yazmıştı. Bu konuda bir gelişme var mi?
  Beğenenler:
  • ersel candan, snowserkan

Cumaratesi orta akadenizden gelen bir yağış var hatta gfsde verilen medicane var ancak ben bu yağış konusuna pek güvenmiyorum, bundan sonra model toplam yağış verileri için sonraki 3 günlük olanlara bakmak daha mantıklı 10 günlük bakıyoruz orda 2-3 sistemin toplamını veriyor bu arada o veriler değişince herşey değişiyor. Üzgün

24 saatlik toplam yağış haritdan da görüldüğü üzere dağlar hariç yüksek yağış alan yer yok, gfs cumartesi pazar için verdiği sistemi de azaltasada ondan daha umutluyum

resim
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin, snowserkan, Xooner

Basra Alçağı güney bölgelerin rahatlamasına engel oluyor.

Önümüzdeki günlerde Biraz daha güneye çekilecek inşaallah.

resim

(09-26-2018, 01:07 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Basra Alçağı güney bölgelerin rahatlamasına engel oluyor.

Önümüzdeki günlerde Biraz daha güneye çekilecek inşaallah.

resim
İnşallah kuruduk vallahi
  Beğenenler:
  • Xooner

Gece nöbetçiydim, sabah kadar meteoroloji ekranını takip ettim. Güney Ege’de gece sabaha kadar ağırlıklı olarak yıldızdan 20 knot civarı rüzgâr esti ve ne tuhaftır ki gecenin en düşük sıcaklığı 23 derece oldu. Hiç esmeseydi keşke Smile Cumartesiden itibaren serinleyecek gibiyiz ama halen Marmaris, Fethiye, Antalya yaz yaşıyor.
  Beğenenler:
  • Hasan, KardanadamEmin

Sayın tahmincilerimiz ve üstadlar bundan sonra hava sıcaklıkları 20 dereceler üstüne çıkar mı yoksa artık hep bu seviyelerde mi olur tahminleriniz nedir bilgi alabilir miyiz
  Beğenenler:
  • ersel candan

Yağmur şiddetini gittikçe artıyor
resim

(09-26-2018, 03:01 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın tahmincilerimiz ve üstadlar  bundan sonra hava sıcaklıkları 20 dereceler üstüne çıkar mı yoksa artık hep bu seviyelerde mi olur tahminleriniz nedir bilgi alabilir miyiz

Önümüzdeki günler kısa süreli bir hafif ısınma olacak gibi 29 ve 30'u sonrasında yine düşüş var.
  Beğenenler:
  • Hasan

(09-26-2018, 04:27 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dünkü diyagram emin amca

EyvALLAH,Ahmet amca, sende olmasan.... Big Grin Smile

Konuyu Okuyanlar:
557 Ziyaretçi