Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

2017 8 ocak akşamı.Kapının önünden eve zor soktulardı beni.??Herkese selamlar.Serkan abi özellikle sana kucak dolusu sevgiler.??Şehir dışındaydım işlerden dolayı.Emin abim burda efsaneleri hep birlikte kovalayacağımız güzel bir sene olsun.Vira Bismillah diyelim...
resim
  Beğenenler:
  • Dolunay, KardanadamEmin, snowserkan, Xooner

(09-25-2018, 12:51 PM)Snowevren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2017 8 ocak akşamı.Kapının önünden eve zor soktulardı beni.??Herkese selamlar.Serkan abi özellikle sana kucak dolusu sevgiler.??Şehir dışındaydım işlerden dolayı.Emin abim burda efsaneleri hep birlikte kovalayacağımız güzel bir sene olsun.Vira Bismillah diyelim...
resim

57 evren değil mi?
Evren kardeşim baştacısın. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Dolunay, KardanadamEmin, sahinok, Snowevren

(09-25-2018, 12:51 PM)Snowevren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2017 8 ocak akşamı.Kapının önünden eve zor soktulardı beni.??Herkese selamlar.Serkan abi özellikle sana kucak dolusu sevgiler.??Şehir dışındaydım işlerden dolayı.Emin abim burda efsaneleri hep birlikte kovalayacağımız güzel bir sene olsun.Vira Bismillah diyelim...
resim
Evren57,Aramıza, daha doğrusu, huzura ve gerçek dost ortamına HOŞGELDİN... thumbsup  Kaynayan kazandan, oldukça berbat bir ortamdan buraya gelmek hepimiz için tam bir tedavisel bir terapi oldu. Sağolsun, Serkan KARdeşimiz, bizleri o sıkıntılı, mutsuz ve rahatsızlığın arşıaleye çıktığı,aynı zamanda, tahminler haricinde hertürlü zırvalığın tavan yaptığı, mucitlerin, icadcıların, gurbetçilerin cirit atmaya başladığı komedi dans üçlüsü, tiyatrosundan kurtarıp, bu nezih, sakin, huzurlu ve herkesin birbirine saygı çerçevesinde davrandığı, kaybedilen efendiliği, arkadaşlığı, dostluğun yeniden tesis edildiği ve gayet ciddi ve içi dolu tahminlerin paylaşıldığı, insanların, insanca muamele gördüğü ortama taşımıştır. Serkanı burdan birkez daha tebrik ediyorum. Sağolsun, varolsun..... thumbsup thumbsup thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, Snowevren

(09-25-2018, 01:10 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
resim

57 evren değil mi?
Evren kardeşim baştacısın. thumbsup

Doğrudur abim.?Bu işi severken daha fazla sevmemize sebep kişi ,asıl baş tacı olan sensin.Huzur kaynağımızsın özellikle kış aylarında.Eksik olma abim sevgiler ve saygılar.??

(09-25-2018, 01:42 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
resim
Evren57,Aramıza, daha doğrusu, huzura ve gerçek dost ortamına HOŞGELDİN... thumbsup  Kaynayan kazandan, oldukça berbat bir ortamdan buraya gelmek hepimiz için tam bir tedavisel bir terapi oldu. Sağolsun, Serkan KARdeşimiz, bizleri o sıkıntılı, mutsuz ve rahatsızlığın arşıaleye çıktığı,aynı zamanda, tahminler haricinde hertürlü zırvalığın tavan yaptığı, mucitlerin, icadcıların, gurbetçilerin cirit atmaya başladığı komedi dans üçlüsü, tiyatrosundan kurtarıp, bu nezih, sakin, huzurlu ve herkesin birbirine saygı çerçevesinde davrandığı, kaybedilen efendiliği, arkadaşlığı, dostluğun yeniden tesis edildiği ve gayet ciddi ve içi dolu tahminlerin paylaşıldığı, insanların, insanca muamele gördüğü ortama taşımıştır. Serkanı burdan birkez daha tebrik ediyorum. Sağolsun, varolsun..... thumbsup thumbsup thumbsup
  Beğenenler:
  • ozkar

Hoşbuldum Emin abim.İyi ki varsınız.Şu zor günlerden geçerken dahi sizinle bir nebze moral bulabiliyoruz.Aman deyim aman eksik olmayın.Sevgiler abim...
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin

(09-25-2018, 02:55 PM)Snowevren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşbuldum Emin abim.İyi ki varsınız.Şu zor günlerden geçerken dahi sizinle bir nebze moral bulabiliyoruz.Aman deyim aman eksik olmayın.Sevgiler abim...

Evren, çok teşekkür ederim. thumbsup
  Beğenenler:
  • ozkar

Gözlerim yanlışmı görüyor? noluyo la? saskin Bu diyagramın hali ne böyle? İstanbul'u kanatsız uçuruyor....şakamı bu? Shok saskin    http://old.wetterzentrale.de/pics/MT8_Istanbul_ens.png     http://modeles7.meteociel.fr/modeles/gen...tanbul.gif
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR

Bugünkü soğuma, beraberinde yağışları bölgesel farklılıklarla değişen yoğunlukda özellikle akşam saatlerinden sonra Marmara'nın orta ve doğusunda, gökgürültüleri beraberinde artarak yarında sürecek. Özellikle batı karadenizde kuvvetli yağışlar mevcut. Perşembe ve Cuma günleri hava düzelme evresine girecek ısı peyderpey artacaktır. Ancak haftasonu yine yeni bir sistem giriş yapabilir, fakat bu sistemde ısı fazla düşecek gibi görünmüyor. Ancak Ekimin ilk haftası 8. fazdaki MJO değerlerine bakarsak, atmosfer oldukça hareketleniyor DİKKAT!!! diyerek gelişmeleri takip ediyorum.... thumbsup    http://www.estofex.org/cgi-bin/polygon/s...recast.xml     http://www.cpc.ncep.noaa.gov/products/pr..._small.gif
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, ThunderSnow

Ne oluyor Akdeniz'e böyle arka arkaya tropikal fırtına benzeri meteorolojik hadise gelişiyor

resim
  Beğenenler:
  • adakar, ersel candan, KardanadamEmin, ThunderSnow

Konuyu Okuyanlar:
590 Ziyaretçi