| |
(12-30-2021, 12:04 AM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KAR en büyük sevdamız abi buralarda olma amacımız, senin de söylediğin gibi bizi mutlu eden, o an içerinde de olsa dertlerimizi unutturan çocuklar gibi sevinmemize sebep olan doğa olayı, buranın kıymetine gelince o ayrı abi ben hak yemem ne öğrendiysem kendi adıma burada öğrendim, Serkan abiden öğrendim, tek tek sordum, tek tek cevap verdi sağolsun, emeğe gelince de abi sezer gider, mehmet gelir, mehmet gider, ahmet gelir, ama burası kalıcı olur abi... Deminki yazım tamamen hayat şartlarıyla alakalıydı kardeşim yanlış anlaşılmasın, "Umarım hepimiz için daha iyi şartlar oluşur, hâk ettiğimiz hayatı yaşarız." Demişsinya bende buna istinaden " Kim olursa olsun bir gün verdiği emeğin karşılığını alacak." Dedim. Buranın kıymeti kısmına gelirsek de KAR sevdası olduğunu ve aslında herkesin aynı düşünce içersinde olduğu güzel bir birliktelik yaşadığıydı KAR sevgisi nasıl başkaysa bunu aynı düşünceye sahip olan dostlarla paylasmakda benim için ayrıca güzel olan bir birlikteliktir, bahsettiğim durum bundan ibarettiler bu benim için en önemli konuların başında geliyorda diyebilirim. Oyuzden herkes buranın kıymetini bilsin herkesin farklı düşündüğü bir toplumda burada aynı düşüncede olan bukadar kişi bulmuşken kendi adımada dahil kıymetinide bilmek gerekir diye düşünüyorum.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-d...i-41971374
Soner kardeşim sende fetihye taraflarındaydın yanlış hatırlamıyorsam.Nasıl durumlar sizin orada. Kar Mutluluktur
Arkadaşlar herkese merhaba, @Snowtime Burak @ThunderSnow Sezer kardeşimiz tekrar yönetim kadrosuna katıldılar bu sene yoğun bir sene olacak değerli dostlarımıza aramıza tekrardan hoş geldiniz diyorum ve son olarak kayıt yaptırmayan takipcilere son günün cuma olduğunu tekrar hatırlatmak isterim cuma gününden sonra foruma giriş yapmadan tahminleri görme şansınız yok bilginiz olsun.
Herkese merhaba hoş bulduk diyerek kaldığımız yerden devam ediyoruz, umarım bu sene hepimizi fazlaca sevindirecek sistemlerle karşılaşırız, yoğun bir sene olacak....
Yaşayanlar, Ölüler, Birde Denizciler Vardır
Hasan kardeşim tekrardan teşekkürler.Sezerin de dediği gibi bu kışı yoğun yaşayacağız.
Kayıt konusunda katılıyorum, Emin Abinin de dediği gibi Sibirya Expresi kalkmadan kayıt olup yerinizi alın derim
Kar Mutluluktur
Herkese günaydın.Öncelikle hayırlı cumalar diliyorum.Ardından tüm Snowserkan ailesinin yeni yılını şimdiden kutlarım.
Sağlık ve ekonomi olarak ülkece zor günlerden geçerken,2022 nin önce sağlık ardından işlerimizin rast gitmesini ve kalplerimize huzur getirmesini temenni ederim. Ve umarım 2022 kışında,2017 den beri hasret kaldığımız bol karlı günlere erişebiliriz. Yeni yılda hasret çektiğimiz ne varsa Allah gönlümüze göre versin. Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980,
Amin Burak kardeşim güzel temennilerin altına bende imzamı atıyorum, yeni yıl hepimiz için öncelikle sağlık getirmesini ve helâl rızık lar getirmesini temenni ediyorum.
Sonrasında seninde dediğin gibi hayırlısı ile bol sistemli bir yıl olmasını hasret kaldığımız KAR manzaralarını doya doya yaşamayı temenni ediyorum. Hepimizin cuma günü hayırlara vesile olsun dualarımız kabul olsun inşaAllah.
Birde şunu belirtmeden geçemeyeceğim, yeni yıl snowserkan ailesi için çok farklı bir yıl olacak şimdiden söylüyeyim süprizlerle geleceğimiz yeni yılda siteye kayıt yaptırmak için kuyruğa girmek istemeyenler ellerini çabuk tutsunlar
, kayıtlı olan üyelerimiz bu konuda çok şanslılar yeni yıl size efsaneyi getirecek, bu efsane nasıl bir şey derseniz sadece bizi izlemeye devam edin bomba gibi bir yıl bizi bekliyor diyorum.
Herkesin yeni yılda istediğini alması tek temennim.
Umarım insanımız hak ettiği refaha erişir. 2-3 kuruşun hesabını yapmak zorunda bırakılmaz. Bir yanda şelaleden su içiyor birileri, benim vatandaşım hala 1-2 damla ile ağzını nemlendiriyor. Rabbim inşallah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın bu yıl. Huzur sağlık refah dolu bir yıl olsun
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980, Eray, Fatih413, Göksel, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowtime, ThunderSnow
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |

, kayıtlı olan üyelerimiz bu konuda çok şanslılar yeni yıl size efsaneyi getirecek, bu efsane nasıl bir şey derseniz sadece bizi izlemeye devam edin bomba gibi bir yıl bizi bekliyor diyorum.
Hayırlı seneler arkadaşlar.