Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(Son Düzenleme: 12-27-2021, 12:43 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(12-26-2021, 09:49 PM)snowözgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardan adam emin abiyi istiyoruz,storm16 yı istiyoruz şuan kendilerine ihtiyacımız var.
İki abilerimize bu dönemde gerçekten ihtiyacımız var

Cezalarını affedin Sad

Onlar bizim gönüllerimizin kar çiçekleri , burada herkes sanimi aile gibiyiz lütfen cezaları affedin admin abi zaten kar yağmuyor hepimiz üzgünüz.  Sad  Sad

Onları bende seviyorum.
Karşılıksız paylaşımlar ile siteye destek oluyorlar.

Ancak ikili tartışmaları bize zarar vermekte.
Burada haklı haksız aramıyorum.

Sevgimize karşılık saygısız davranışlar beni üzüyor.

Ben ikisininde yasağını kaldırdım.

Gönüllerimiz bir ise yazmaya devam ederler eğer değilse canları sağolsun ne diyeyim.

Birde sizlerden ricam; Eğer birisi sizi kötü yazmaya sevk edecekse ilgili mesajı lütfen bildirin.

Moderatör arkadaşlar yada ben gereken ne ise yapacağız söz.

Tatsızlık ve huzursuzluk istemiyoruz burada.

(Son Düzenleme: 12-28-2021, 02:17 PM, Düzenleyen: Ümittt.)

Merhaba,

Serkan beye destek için teşekkürler, Bu arada mesajlardaki Raporla butonu çalışmıyor.
  Beğenenler:
  • Fatih413, SinemSahin, snowserkan

resim

17 subat 2021 de işe giderken servisten çekmişim.Acıbadem tarafları sanırım geçen kış aldığımız en etkili sistemdi.Umarım daha güzelleri olur.
Kar Mutluluktur 

Bu sistem iyiydi be abi, ama bu sene daha iyisi olacak gibi yukarıda bir şeyler hazırlanıyor Smile
Yaşayanlar, Ölüler, Birde Denizciler Vardır
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Bir Dost, Hasan_iSTANBUL, mirhan, Snowtime

(12-28-2021, 05:24 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistem iyiydi be abi, ama bu sene daha iyisi olacak gibi yukarıda bir şeyler hazırlanıyor Smile

Nerede Sezer?

Aydınlat bizi..  Rolleyes

Abi senin dediğine katılıyorum, kar tahminleri sayfasına yazmışsın ya, anlatmak kolay değil, ama güzel olacak Smile
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Snowtime

(Son Düzenleme: 12-29-2021, 11:14 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

(12-29-2021, 08:32 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi senin dediğine katılıyorum, kar tahminleri sayfasına yazmışsın ya, anlatmak kolay değil, ama güzel olacak Smile

Sezer kardeşim islerin yolundadır inşaAllah seni görmek istediğimiz yer burası değil bilesin, en azından benim gönlümden geçen bu bilesin bu kadar dinlenmek yeter diyim sen anlarsın zaten. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Snowtime, ThunderSnow

Şu dönemde herkesin ne kadar iyiyse benim o kadar iyi işte abi, hayat ve hayat şartları yeterince zor, umarım hepimiz için daha iyi şartlar oluşur, hak ettiğimiz hayatı yaşarız, düşüncelerin için teşekkür ederim abi sağol....
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Bir Dost, Burak1980, Hasan_iSTANBUL

Aynen öyle kardeşim malesef geçim derdi zor dediğin gibi ama bizi mutlu eden azda olsa stresimizi attığımız bir yer burası, buranın kıymeti kendimce saymakla bitmez KAR bizim için saflığın temizliğin simgesi o yağdığında örtülüyor kötülükler, kapanıyor kısa süreliğinede olsa sıkıntılar, her KAR tanesi düştüğünde sanki umut oluyor herşey biranda değişiyor gönlümüzde bizim sevdamız bundan ibaret eğer dostlar varsa dostluklar kurulmuşsa bu 1 gün yada 3 yıl icin değil bir ömür içindir ben böyle gördüm büyüklerimden böylede düşünmeye devam edicem, kim olursa olsun bir gün mutlaka verdiği emeğin karşılığını alacak sadece buna engel zaman oda günü geldiğinde düşen her bir KAR tanesi gibi hepimize umut olacak inşaAllah.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Bir Dost, Burak1980, Snowtime, ThunderSnow

KAR en büyük sevdamız abi buralarda olma amacımız, senin de söylediğin gibi bizi mutlu eden, o an içerinde de olsa dertlerimizi unutturan çocuklar gibi sevinmemize sebep olan doğa olayı, buranın kıymetine gelince o ayrı abi ben hak yemem ne öğrendiysem kendi adıma burada öğrendim, Serkan abiden öğrendim, tek tek sordum, tek tek cevap verdi sağolsun, emeğe gelince de abi sezer gider, mehmet gelir, mehmet gider, ahmet gelir, ama burası kalıcı olur abi...
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Snowtime

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi