Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Sırf kar yağma ihtimalinden bu forumu takip ediyorum. Yağsada yağmasada. Emin bey Serkan bey ve diğer üstadlar, siz tahmin yapın. Tutsada tutmasada. Okumak bile güzel. Saygılarımla.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, SinemSahin

(Son Düzenleme: 12-26-2021, 01:53 PM, Düzenleyen: mirhan.)

Merhaba.Hava ile ilgili son verilerde gelişme varmı?Üstatalara sorayım diyecekken birde baktım sadece Snowserkan bey kaldı diğer üstat Kardanadamemin bey ceza almış yorumlarda olumsuz bir durumda yok..? Kendisi pozitif bir kişiliğe sahip sitenin büyük kayıpı üzüldüm.
Yönetim yetkilileri lütfen Kardanadamemin bey'in cezası kaldırılmasını rica ederim. uzgun
mirhan yazdı (12-26-2021, 01:53 PM)
Cezası 3 gün. 3 gün sonra tekrar aramizda olacak.

Herkesin tahmini kendini bağlar biri rüzgarı alır arkasına biri basıncı biri haritaları sunar biri sinoptikleri hepsinin içinde ayrı bir teori var birbirimizi yargılamaya başlarsak eski siteden farkımız kalmaz biraz saygı lütfen.. 
Herkes yorumları tahminleri okuyor kime inanmak isterse ona inanır üyeler,ziyaretçiler birilerine salamanın birilerini dürtüklemenin anlamı yok 

Bende emin abiye bazen takılıyorum ama saygı çerçevesinde ben küçüklüğümü bilirim oda büyüklüğünü Allah razı olsun bana tek kelime etmedi inşallah herşey eski günlerdeki gibi olsun.çokda deşmenin anlamı yok herkese hayırlı forumlar.
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, adakar, Hasan_iSTANBUL

Sitede 3-5 kişi haricinde doğru dürüst yazan yok.
Onlarda tartışma yapar ise vay halimize kapatalım bu siteyi anlamı yok çünkü bu şekilde.
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, adakar, Hasan_iSTANBUL, Ümittt

Serkan bey millette umutsuzluk hakim hafta sonu modellerini stajyerler hazırlıyor artık buna iyice kanaat getirdim dermişim neyse şaka bir yana uzun vadeli veriler ile modeller hala mutabakata varamadı sence bunun sebebi nedir üstat? Yılbaşında -5 ve altına senaryolar kümelenmeye başladı bu sıralar dikkat etti mi arkadaşlar bilmiyorum daha geçen gün nerdeyse +10 lara dayanıyordu ani değişimler oluyor ancak fark edemiyor arkadaşların bazısı. Bir kere storm16 denen arkadaş muhalefet et ki meşhur olasın anlamında bir arap atasözü vardır ona binaen sizin tahmininize rağmen üslubuna da dikkat etmeden aklınca cin olmadan adam çarpmaya kalkması yanlıştı neyse büyüklük hep bizde kalıyor zaten alıştık bu duruma ancak arkadaşlar da dikkat etmeli üsluba. Sistemde son durumu da paylaşırsan serkanım karabiberim tarhana çorbasına iyi gider karabiber. Justin kara BİEBERim Serkanım.

Tarhanam bıktım artık bu işlerden. Emekli mi olmalıyım sence emekli olup seninle çorbacı dükkanı mı açsak ne yapsak.
Mercimek, Tarhana, İşkembe yapar hem satar hem de içeriz...

Model falan da bakmıyorum yarın değerlendirmeye çalışırız.
Ocak ilk hafta çok önemli.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Bana uyar SErkan çorbacı olur çorapçı olur sen bu arada Laleli de tekstil işi de yapıyordun hem di mi arif olan anlar.

(Son Düzenleme: 12-26-2021, 03:44 PM, Düzenleyen: snow41.)

[quote="snowserkan" pid='56671' dateline='1640519025']
Tarhanam bıktım artık bu işlerden. Emekli mi olmalıyım sence emekli olup seninle çorbacı dükkanı mı açsak ne yapsak.
Mercimek, Tarhana, İşkembe yapar hem satar hem de içeriz...

Model falan da bakmıyorum yarın değerlendirmeye çalışırız.
Ocak ilk hafta

@snowserkan bey emeklilik icin daha cok erken sizin paylasimlarinizi tahmin ve yorumlarinizi pür dikkat takip edenler oldugunu unutmayin ayrica kimsenin goremedigi modelleri siz 1 ay oncesinden gorup soylediginiz oluyor ve birebir cikiyor ama kar miktari 1 cm ama 50 cm sonucta sistemi sistemleri goruyorsunuz simdide evet bircok kisiye gore 2 - 4 ocak sistemi bozuluyor gibi gorunsede ben bir surpriz bekliyorum Sizler kadar profosyonel degilim bunu biliyorum tahminlerimde yorumlarimda yanlisliklar oluyordur bende hepsi dogru demiyorum herkes yanilabiliyor
Sonucta hicbir sey can sıkmaya kalp kirmaya degmez
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Emin abi olmadan olmuyor Sad ceza almasının sebebini merak ettim yoksa başka özel birşey mi oldu?
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, SnowPoyraz

(Son Düzenleme: 12-26-2021, 09:53 PM, Düzenleyen: snowözgür.)

Kardan adam emin abiyi istiyoruz,storm16 yı istiyoruz şuan kendilerine ihtiyacımız var.
İki abilerimize bu dönemde gerçekten ihtiyacımız var

Cezalarını affedin Sad

Onlar bizim gönüllerimizin kar çiçekleri , burada herkes sanimi aile gibiyiz lütfen cezaları affedin admin abi zaten kar yağmuyor hepimiz üzgünüz. Sad Sad

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi