| |
(09-20-2018, 04:11 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey gfs biraz ucuyor gibime geliyor sizce bu sekilde gelir mi? Ecmwf sistemi tamamen italyaya verdi , yarin aksam ikisinde biri birine uyacak diye dusunuyorum Ersel bey gelme ihtimali var çünkü önceki yıllarda da gelmişliği var. Belki gücü ve etkileri biraz kırılabilir . Bence ECMWF, GFS Modeline uyacak. Belki bu kadar güçlü gelmeyecek ancak rotası italya olmayacak.
Uzun zamandır böyle güzel bir diyagram görmemiştik. Duvara as kaşısına geç keyif çayı iç
Ben bu diyagramı, duvara asar, geçer karşısına hortumu bağlayıp, değil bardak ÇAY, komple semaver kazanını götürürüm.....MaaşALLAH diyelimde, nazarlara gelmesin...( Ahhh bu diyagram OCAK- ŞUBAT' ta olsaydı varya......işte eyle...)
(09-20-2018, 05:56 PM)fatihkarcı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-20-2018, 01:57 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: supercell ve supercell hurricane Fatih bey merhaba, Modelde görülen şartlar gerçekleşirse, Süpercell yani süper hücre olarak andığımız durum yaşanacak. Hortum, dolu, vs olumsuz şeyler görebiliriz..
Buda ne yav? İYON denizinde, Tropikal fırtına, hemen yakınlarımızda nerdeyse KASIRGA oluşumu var gibi....( ALLAH korusun, ülkemizi) ve ülkemizin Ege, batı karadeniz, Marmara ve Trakya için ayın 30 una kadar toplam yağış haritasına bir gözatın derim. https://scontent.fbtz1-7.fna.fbcdn.net/v...e=5C609C7E
Gfs aksam bozma egiliminde soguklar romanyada kaliyor bakalim ecmwf ne diyecek? Aksam Diyagrami cikinca dedigim daha net gorunur saniyorum
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 349 Ziyaretçi |