| |
Yarin sabah erken saatlerinden itibaren gun boyu Mersin ve Adanada cok kuvvetli yagis bekleniyor sel riski var ayrica dolu yagisida gorulebilir tedbirli olunmasi
Emin bey sizi tekrar görmek çok güzel ve umut verici.umarım Serkan beyde en kısa zamanda burda sürekli olur.benim size bir sorum olacak bazı diğer yorumcular bu kışın kurak geçeceğini söylüyor siz bu konuda teknik bilgilerinize dayanarak ne öngörüyonuz.birde şimdiden Aralık Ocak tahmini yapmak ne kadar doğru yada bu uzun vadeli tahminlerin gerçekleşme olasılığı yüksekmi cevaplarsanız sevinirim
Güncel çıktılardaki kasım ikinci haftasındaki mevsimine göre fazlaca soğuk olan atağı pek mantıklı bulmuyorum. Ciddi bir soğuk atak ya kasım 3 hafta sonu 4. hafta başı gelir ya da Aralık 2. haftaya doğru. Bu süreçte bu hafta avrupaya sarkan soğukla beraber zaten az biraz zarar gören kutup girdabı oldu ama toparlanma trendinde olacaktır en az 3. haftaya kadar. Yağışlı belki soğuk ama kar değerlerinde sistem üretecek soğuk olmayacaktır çoğu bölge için. Oyuna yeni soğuk salınımları anca iki senaryoyla dahil olacaktır birinci ihtimal aşağıdaki diyagramda ilk aşağı yönlü okla gösterdiğim bazı cıktıların kasım 3 hafta kutup girdabının tekrardan zayıflaması için uygun şartların oluşabileceğini gösteriyor. Veyahut 2. ihtimal de hafif bir salınım ve toparlanma arkasından aralık ilk hafta biterken ciddi bir zayıflama ihtimali. Takip edeceğiz
(11-02-2021, 10:27 PM)Burak1980 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hos geldin @KardanadamEmin abi . Gözüm yollarda kaldı Hoşbulduk, Burak KARdeşim, tşkler, sevgiler, saygılar..
(11-02-2021, 10:17 PM)Sedo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey sizi tekrar görmek çok güzel ve umut verici.umarım Serkan beyde en kısa zamanda burda sürekli olur.benim size bir sorum olacak bazı diğer yorumcular bu kışın kurak geçeceğini söylüyor siz bu konuda teknik bilgilerinize dayanarak ne öngörüyonuz.birde şimdiden Aralık Ocak tahmini yapmak ne kadar doğru yada bu uzun vadeli tahminlerin gerçekleşme olasılığı yüksekmi cevaplarsanız sevinirim Sedo nikli KARdeşim, güzel sözlerin için tşkler...
Yani şimdiden kış için moral bozmaya gerek yok değişim.cevabınız için teşekkürler
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |