Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Yarin hava bulutlu pazartesi sali hava yagisli sicaklik dusuyor 14 - 15 derecelerde daha sonrasinda carsambadan itibaren sicaklik tekrar artiyor

Kasım 7 kadar partırma sucuk yazı resim
  Beğenenler:
  • adakar, Alinuri5, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, muratg

Guney ve ic ege 30 dereceye yaklasacak, aralikli yagmur var ama guneybati kiyilarda etkili marmarada cisenti seklinde gecisler olacak
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, muratg

Bekkenen yagis bu aksam saatlerinde saat 21.00 den sonra geliyor 3 gun araliklarla etkili olacak ancak sicakliklar yarin 14 - 15 e kadar dussede sali gununden itibaren sicakliklar 20 - 22 derece araliginda olmasi bekleniyor
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, muratg

resim

Guneyden gelen kutleler kocaeliye ulasti

resim

Kutle giris yapiyor
  Beğenenler:
  • mehmet karsever

(Son Düzenleme: 11-01-2021, 12:07 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Selamün aleykum, hayırlı, günler, haftalar, hayırlı bir KIŞ SEZONU olsun..Evet artık yavaş yavaş yeni sezonumuz yaklaşmakda...Heyecanlı takipler, koşuşturmacalara, modelleri, verileri, değerleri, endeksleri, diyagramları büyük bir titizlikle incelemek için sayılı günler kaldı.Kasım ayımızada girdik, ayın onbeşinden sonra kıpırdanmalar ve tepemize soğuk bir kütle iniyor gibi..Tabiiki mevsim geçişi dolayısıyla hertürlü değişime açık bir snoptik görüyorum...Hepimize herşeyin gönlümüzce olduğu, bol KARLI bir sezon olmasını yüce RABBİMİZDEN diliyorum...Sevgi ve saygılarımla.. thumbsup eye Smile Bye
resim

resim

resim

@KardanadamEmin bey Aleykum selam hosgeldiniz sizi tekrardan aramizda gormekten cok mutlu oldum siz geldiyseniz yakinda kar haberleri gelecek gibi ki ilk haberi vermissiniz ayin 17 sinde ilk atak mi
  Beğenenler:
  • AZOR, mehmet karsever

Serkan abinin ve diğer tahminci arkadaşların tahminleri ne zaman gelir?

(11-01-2021, 01:03 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin  bey Aleykum selam hosgeldiniz sizi tekrardan aramizda gormekten cok mutlu oldum siz geldiyseniz yakinda kar haberleri gelecek gibi ki ilk haberi vermissiniz ayin 17 sinde ilk atak mi

Hoşbuldum, Ahmet bey..İlk KAR haberi için henüz erken, fakat yinede hiç belli olmaz, atmosferde her ihtimal bünyesinde barındırır. Biz her ihtimale karşılık, işimiz süreci takip etmektir.. thumbsup
  Beğenenler:
  • AZOR, Captmehmet, snow41

Konuyu Okuyanlar:
45 Ziyaretçi