Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

(Son Düzenleme: 08-16-2021, 06:45 PM, Düzenleyen: snow41.)

@Enginist persembeden itibaren 3 gunluk yagis var yagis persembe gunu istanbul il genelinde cuma cumartesi anadolu yakasi ve dogusuna kayiyor sicakliklarda cumadan itibaren 27 - 28 lere gerileyecek ama yarin 35 e dayanan sicaklik olacak

YARIN SALI GÜNÜ YAGIS DURUMU

resim

resim

Serkan beyin 15 yada 17 si geliyor dedigi yagis ve serinlik persembe gunu geliyor 3 gun etkili olmasi bekleniyor

resim
  Beğenenler:
  • AZOR, Enginist

Gfsye gore 25i e kadae havalar sakin

resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Enginist

Bugun hava yine sicak ve bunaltiyor sicaklik 30 derecenin ustunde persembeden itibaren gebze bolgesi 3 gun yagisli ve serinlik geliyor sicaklik 26 - 27 lere iniyor
istanbulda persembe gunu il geneli yagisli cuma cumartesi yagis istanbulun dogusuna kayiyor

Bozkurt'a 50m km uzakta olmama rağmen afet bölgesine kurtarma ekipleri hariç hiç kimseyi almadıklarından bölgeye inemedim, ama haberler gelmeye devam ediyor şunu söyliyim devlet 1 gün geç kalması afettin boyutlarını arttırmış

Ancak AFAD ekipleri şu güne kadar çok faydalı işlere imzasını atmış gerektiğinden fazla yardım bile gelmiş yaralar bir nebze sarılmış .hayatımda bu kadar yardım ekibi hiç görmemiştim 1999 depreminde bile .

İnşallah böyle afetler görmeyiz özellikle insan hatasında olanını.
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Enginist, muratg

resim

Persembe gunku yagis etkisini kaybetmis gorunuyor cuma gunu yagis iyi ama istanbulun dogusuna kayiyor
  Beğenenler:
  • Enginist

@snow41 yanlış anlamayın sizinle alakası yok ama şimdiye kadar her yağış tahmini boş çıktı. (İstanbul için)

Ben yarın ya da cuma günü için de İstanbul'da yağış beklemiyorum açıkçası. Sad

İnşallah yanılırım.
  Beğenenler:
  • snow41

@Enginist est neden yanlis anlayayim ki gecen seferde oyle olmustu bu seferde 2 gun once 5 - 20 mm yagis verirken simdi 1 mm e inmis yarin zayif yagislar gorecegiz gibi pazar pazartesi tekrar bir yagis gorunuyor bakalim o olacakmi
Aslinda dediginize katiliyorum istanbul ve cevresi disindaki yerlere bolgelere yagis gunler oncesinden gelecek gorunuyor ve geliyor istanbula ve cevresine 2 gun oncesine kadar yagis gorunuyor 1 - 2 gun kala yok oluyor sanki istanbul ve cevresinde gorunmez bir duvar var kisinda ayni sistemler geliyor diyoruz 10 sistemden 1 i geliyor
Ne diyelim Allah hayirli yagislar nasip etsin

ISTE SON DURUM

resim
  Beğenenler:
  • AZOR, Enginist, muratg

Atmosferin kafası bayağı karışık yarından itibaren biraz serinlik var
resim 

Sonrası hava stebil bir ha alıyor ancak 25 doğru Afrika atağı var resim

Ayın 29 da tekrar bir serin hava geliyor resim

Dedim ya atmosfer karışık Eylül 2 gibi tekrardan Afrika
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Enginist, snow41, volkan34tr

Beğenenler:
  • Enginist

(Son Düzenleme: 08-19-2021, 08:04 AM, Düzenleyen: snow41.)

resim

Beklenen yagis kutleleri trakyadan giris yapti geliyor

Gebzede kuvvetli gokgurultulu saganak yagis var super yagdi ozlemisiz

resim

Kutlenin turuncu kismi gebzenin ustune yerlesti yarim saattir etkili siddetli yagis var araliklarla gokgurultuleride var cok guzel bir yagis oldu
  Beğenenler:
  • Enginist, muratg

Konuyu Okuyanlar:
433 Ziyaretçi