| |
O iş öyle olmayacak..
![]() Ağustos ayının 6-7 sinden sonra extrem sayılabilecek bu sıcak günler devam etmeyecek. Çok kuvvetli hava olayları kapımızda haberiniz olsun. Vadesi gelmeden modellerin gösterdiği hangi veri olursa olsun çok fazla itibar etmeyin. Güzel günler yakında az daha sabır...
tarantino Ahmet seni bu zamanlarda burada görüyorum gözlerim yaşarıyor.
Bu yaştan sonra beni ağlattın ya dile benden ne dilersen..
İnşallah çok yakın zamanda tüm ülkeyi etkileyen bir yağışlı sistemler alırız.
(08-02-2021, 12:16 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnşallah çok yakın zamanda tüm ülkeyi etkileyen bir yağışlı sistemler alırız. Alacağız inşallah Özgür bey, Ancak bu yağışlar bazı alanlarda oldukça ekstrem şekilde olacak. Ülkenin kuzey batısı pastadan en çok payı alacak kısımlar olacak gibi duruyor. Yakında tüm haber kanalları bu yağışlı sistemi duyurmaya başlayacaklar inşallah..
Ağustos ilk haftasından sonra sistemler yolda..
Bekleyeceğiz. Bu sıcaklara bir kaç gün daha sabır göstereceğiz. ![]()
Üst atmosferde Zonal rüzgar dalgalarındaki ayrışma, Düzensizlik, Uyumsuzluk verilere de yansıyor.
Her bir güncellemede bu dalgaların uyumsuzluğu artacaktır..
(08-02-2021, 11:32 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok kuvvetli hava olayları kapımızda haberiniz olsun. Denizler cok isiniyor , soguk cephe ile bati boleglerde ozellikle agustos sonu eylul ayi icin sicak atak akabinde soguk sistemler ile ciddi hava olaylari ile karsilasabilirz , bu gorusunuze katiliyorum
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 350 Ziyaretçi |