Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(Son Düzenleme: 02-02-2021, 01:20 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

@тaяaηтυℓa seni ceza olarak Sibirya treninin kazana kömür koyma kompartımanında görevlendiriyorum...Kömürü aralıksız istim kazanına atacaksınki ekspres en erken zamanda istasyonlarımıza gelsin, ne o çabuk kıvırdın bakıyorum GFS gibi, mirim... Big Grin Sen ne muzipsin biliyonmu? eye Dash Spiteful Smile thumbsup thumbsup
  Beğenenler:
  • AZOR

malum yerden birileri ziyarete gelip sinirlerimizle oynamaya kalkmış neyseki forum yetkilileri cezayı kesmiş

Kimdi O orkide wowun trolü mü merak ettim iyi kızcaazdı yazık

(Son Düzenleme: 02-07-2021, 03:15 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

sokağa çıkma yasağında bile, dışarı çıkıp gezen ve corona yı umursamayanlara Allahtan bir dur işareti olur inşallah.
Bu şekilde hastalığın bitmesi için herkesi evine kapatacak 15 gün.
ThunderSnow yazdı (02-07-2021, 03:15 PM)
Yazdığınız konun yeri İstanbul Kar tahminleri sayfası değil, lütfen bunlara dikkat edin ve profilinize girerek İl ve İlçenizi Belirtin lütfen.
  Beğenenler:
  • AZOR, Xooner

Son durumlar iyi gidiyor..
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Snowtime

Yönetimdeki arkadaşlara ricam var..Kar tahminleri bölümü bende son yarım saattir çıkmıyor, bir yardımcı olursaniz memnun olurum...

Emin bey tekrar giriş yapmayı denermisiniz,

Eğer olmazsa siteden çıkış yapın ve tekrar kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın..
Yaşayanlar, Ölüler, Birde Denizciler Vardır

(02-07-2021, 04:11 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey tekrar giriş yapmayı denermisiniz,

Eğer olmazsa siteden çıkış yapın ve tekrar kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın..

Tekrar giriş yaptım, yine olmadı, şifremide unuttum, burdan bi şifre verirseniz..

Özel mesajınızı takip edin size yeni şifre göndereceğiz Emin bey..
Yaşayanlar, Ölüler, Birde Denizciler Vardır

Emin Abi, kayıtlı mail adresine Sezer yeni şifreni gönderiyor. Orayı kontrol et lütfen
Kar Mutluluktur 

Konuyu Okuyanlar:
5 Ziyaretçi