Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

(07-24-2018, 12:38 PM)Ahmet Cgl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi, İç kesimler boşta ne yapacağız abi bizde yanmaya devam. Bize gelirse lokal Yağışlar gelir.

Evet durum maalesef aynen dediğin gibi, iç, güney, doğu kesimler bu süreçden olumsuz etkileniyor. Yağışlar yurdun kuzey ve kuzeybatı kesimlerinde asılı kalmış gibi görünüyor....
  Beğenenler:
  • MaxZero, snowserkan

Abi tam çözemedim ama Ağustos ayının serin geçmesine öngörüde bulunulmuş gibi harita..sen ne dersin?

resim
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, MaxZero, Ömer18, snowserkan

(07-24-2018, 12:49 PM)Ahmet Cgl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi tam çözemedim ama Ağustos ayının serin geçmesine öngörüde bulunulmuş gibi harita..sen ne dersin?

resim

Evet daha öncede bahsetmiş olduğum, İtalyanların meteo sitelerindede, Sibirya Termik Yüksek basıncı dolayısıyla Ağustosda yaza veda edilebileceği öngörüsünü sizlerle paylaşmıştım, böyle bir öngörü çeşitli hava sitelerinde değerlendiriliyor. Bu sene çok ilginç hava olayları yaşayabileceğimizi bende düşünüyorum. thumbsup
  Beğenenler:
  • Ahmet Cgl, MaxZero, mehmet karsever, Ömer18, snowserkan

Serkan abi 2. Yağmur dalgasını da atlattık Selimpaşa da. Dolu yoktu bu sefer ama bahçeyi su bastı 3. bir dalga daha gelir mi Big Grin ona göre çizmeleri giyip bahçeyi temizliğe girişecegim Big Grin
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, MaxZero, ThunderSnow

(Son Düzenleme: 07-24-2018, 01:57 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(07-24-2018, 01:17 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi 2. Yağmur dalgasını da atlattık Selimpaşa da. Dolu yoktu bu sefer ama bahçeyi su bastı 3. bir dalga daha gelir mi Big Grin ona göre çizmeleri giyip bahçeyi temizliğe girişecegim Big Grin

Sefa en sonunda selimpaşa'ya da yağdırdın yağmuru Smile

3.bir dalganın gelmesi çok kuvvetli bir olasılık gibi durmuyor. 

Ufak çaplı bir kaç çoklu hücre oluşabilir.

Yağış daha çok Balıkesir'in kuzeyi, Bursa'nın denize bakan kesimleri, Yalova, Kocaeli ve İstanbul'un doğusunda görülecektir. 

Yalnız, yarın sabah saatlerinden itibaren yine yağış gözüküyor...

Sicak ve kuru hava Avrupa'nın serin ve yağışlı hava bizim

resim
resim

Bu deseni kış mevsiminde çok bekledik olmadı.
  Beğenenler:
  • Ahmet Cgl, AZOR, KardanadamEmin, MaxZero

Snowserkan Abi Bir daha buna benzer beklediğini yağışlı sistem var mı? 
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin, MaxZero

(Son Düzenleme: 07-25-2018, 02:12 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(07-24-2018, 10:45 PM)Ahmet Cgl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Snowserkan Abi Bir daha buna benzer beklediğini yağışlı sistem var mı? 

Ahmet kardeşim, 

1 Ağustos girişli mevcut bir sistem gözüküyor. 

Birkaç gün içinde de önümüzdeki 15 günü yorumlarız.
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin, MaxZero, mehmet karsever, Ömer18, Reis

serkan hocam bir küte yaklaşıyor bir ekmek çıkarmı Big Grin
  Beğenenler:
  • AZOR, MaxZero

Konuyu Okuyanlar:
283 Ziyaretçi