| |
(07-24-2018, 12:38 PM)Ahmet Cgl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi, İç kesimler boşta ne yapacağız abi bizde yanmaya devam. Bize gelirse lokal Yağışlar gelir. Evet durum maalesef aynen dediğin gibi, iç, güney, doğu kesimler bu süreçden olumsuz etkileniyor. Yağışlar yurdun kuzey ve kuzeybatı kesimlerinde asılı kalmış gibi görünüyor....
(07-24-2018, 12:49 PM)Ahmet Cgl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi tam çözemedim ama Ağustos ayının serin geçmesine öngörüde bulunulmuş gibi harita..sen ne dersin? Evet daha öncede bahsetmiş olduğum, İtalyanların meteo sitelerindede, Sibirya Termik Yüksek basıncı dolayısıyla Ağustosda yaza veda edilebileceği öngörüsünü sizlerle paylaşmıştım, böyle bir öngörü çeşitli hava sitelerinde değerlendiriliyor. Bu sene çok ilginç hava olayları yaşayabileceğimizi bende düşünüyorum.
Serkan abi 2. Yağmur dalgasını da atlattık Selimpaşa da. Dolu yoktu bu sefer ama bahçeyi su bastı 3. bir dalga daha gelir mi
ona göre çizmeleri giyip bahçeyi temizliğe girişecegim
SUDAN ADAM
(07-24-2018, 01:17 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi 2. Yağmur dalgasını da atlattık Selimpaşa da. Dolu yoktu bu sefer ama bahçeyi su bastı 3. bir dalga daha gelir mi Sefa en sonunda selimpaşa'ya da yağdırdın yağmuru 3.bir dalganın gelmesi çok kuvvetli bir olasılık gibi durmuyor. Ufak çaplı bir kaç çoklu hücre oluşabilir. Yağış daha çok Balıkesir'in kuzeyi, Bursa'nın denize bakan kesimleri, Yalova, Kocaeli ve İstanbul'un doğusunda görülecektir. Yalnız, yarın sabah saatlerinden itibaren yine yağış gözüküyor...
Beğenenler:
• KardanadamEmin, MaxZero, mehmet karsever,
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 283 Ziyaretçi |

ona göre çizmeleri giyip bahçeyi temizliğe girişecegim