Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Serkan bey bu değerlere baktığımızda önümüzdeki 7 günde illaki yoğun yağış bıraktığı noktalar olacaktır birde denizlerimiz bu kadar sicakken
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, MaxZero, mehmet karsever, snowserkan

Serkan bey yarın paketlenmiş araba manzaraları görme olasılığımız yüksek o zaman Smile
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, MaxZero, snowserkan

Bu Yağışın Bir Kısmı İnşallah İç Anadolu'ya da Gelir.  Smile
  Beğenenler:

Arkadaşlar yağışlar için gerisayım başlamıştır, yarın sabah saatlerinden itibaren yaklaşık 1 hafta yağışı bol ve zaman zaman aktivasyonlu havalarla haşırneşir olacağız. Evet içinde tropikal iklim özellikleri barındıran çok farklı bir yaz mevsimi yaşamakdayız.24-25-26 temmuz bol yağışlı görünüyor. Bundan sonra bu görüntülerle yaşamaya alışmalıyız dememiz yanlış olmayacak. Mevsimler özelliklerini kaybeder oldu, bakalım bu gidişatla daha nelere şahit olacağız...  Shok    http://old.wetterzentrale.de/pics/MT8_Istanbul_ens.png   
resim

time poems

resim

poems by James Montgomery

resim
  Beğenenler:
  • Enginist, MaxZero, mehmet karsever, Ömer18, sahinok, snowserkan

@KardanadamEmin Abi Nasipse Kış Tahminlerine Ne Zaman Başlıyoruz? Erken Oldu ama Meraktan soruyorum.  Smile
  Beğenenler:

(07-23-2018, 01:34 PM)Yeşil_deniz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey bu değerlere baktığımızda önümüzdeki 7 günde illaki yoğun yağış bıraktığı noktalar olacaktır birde denizlerimiz bu kadar sicakken

Tabi aşırıya kaçan noktalar olacak illaki

(07-23-2018, 04:55 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey yarın paketlenmiş araba manzaraları görme olasılığımız yüksek o zaman Smile

Hemde çok yüksek. Smile

(07-23-2018, 04:57 PM)Ahmet Cgl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu Yağışın Bir Kısmı İnşallah İç Anadolu'ya da Gelir.  Smile
Özellikle batısı zaman zaman yağış görecektir.
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin, MaxZero, mehmet karsever, Ömer18

(07-23-2018, 05:00 PM)Ahmet Cgl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin Abi Nasipse Kış Tahminlerine Ne Zaman Başlıyoruz? Erken Oldu ama Meraktan soruyorum.  Smile

Ahmet Cgl kardeşim, KIŞ tahminleri için şimdilik henüz erken buluyorum, enazından  son güncel verileri inceleyerek (JAMSTEK) birkaç bu konuda tecrübeli sitelerin görüşlerini inceleyerek, Eylül sonu yada Ekim ortaları yada sonuna doğru birşeyler söylemeye çalışırız. Bu konuda asıl bilgili uzmanımız Serkan üstadımızın görüşlerinide almamız gerekecek, biraz daha sabretmekde yarar var. thumbsup
  Beğenenler:
  • AZOR, MaxZero, Ömer18, snowserkan

Anladım Abi, Ama Sosyal Medyadan da takip ediyorum seni orda kışa dair birkaç bilgi vermiştin el nino gibi güney salinim hakkında şimdilik durumlar stabil (belirsiz) yani.. takipteyiz abim.  Bye
  Beğenenler:

Kırklarelinde Güzel Yağış Var!

resim
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, MaxZero, Ömer18, snowserkan, Xooner

resim

Silivri kopmaya başlıyor, radar da görünen renklerin arasında mor' a dönen renklerde gözükmeye başladı.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, MaxZero, Ömer18, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
35 Ziyaretçi