| |
Kar değil de Accu’ya göre Kasım’ın ilk haftası özellikle 10’u gibi ciddi bir soğuma var gibi gündüz 10 derece civarına inebilir İstanbul tabi üstadlar daha iyi bilirler.
(10-23-2020, 12:04 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-23-2020, 01:37 AM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, kardanadam Emin nerelerde yazmıyor uzun zamandır, bir fikri olan varmı? Herhangi bir sıkıntımı oldu acaba? Bilgilendirme için teşekkürler sevgili soner kardeşim, umarım en kısa zamanda sevgili KardanadamEmin kardeşimiz sorunlarını halledip döner tekrardan aramıza.
(10-23-2020, 12:04 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-23-2020, 01:37 AM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, kardanadam Emin nerelerde yazmıyor uzun zamandır, bir fikri olan varmı? Herhangi bir sıkıntımı oldu acaba? Ben de gerçekten Emin abi ortalarda olmayınca bir merak sardı. Hep onu çevrimiçi görürdüm aktif olduğum zamanlarda. Kısa bir sürede geri gelmesini diliyoruz. Forumumuza gerçek enerji katanlardan birisiydi kendisi.
Kar candır, gerisi yalandır.
Beğenenler:
• adakar, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, Poyraz, snow41, Snowevren, Snowsedat, volkan34tr, Xooner
Ekim sonlarında soğuk gelecek bir çok yere kar düşecek deniyordu. Şimdi 6 7 kasıma mı ertelendi kaçırdığım bi şey mi var
Modeller değişiklik gösteriyor. Kimi kar veriyor kimi yaz. Biz gecikmeli de olsa (Kasım 2-3 gibi) ciddi bir soğuma bekliyoruz. Beklentimiz değişmedi. Modeller dansöz sadece.
Sıcaklıklar, İstanbul'da gündüz 13 derecelere,gece sıcaklıklari da tek hanelere inecek.
Kasim 7'den itibaren.
12:30'da GFS güncellemesi başlayacak.
Ben de eşsiz yorumlarimla,GFS'i canlı takip edeceğim. Model sonunda,gif halinde paylaşacağım. https://snowserkan.com/forum/showthread....4#pid37404 |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 59 Ziyaretçi |