Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Kar değil de Accu’ya göre Kasım’ın ilk haftası özellikle 10’u gibi ciddi bir soğuma var gibi gündüz 10 derece civarına inebilir İstanbul tabi üstadlar daha iyi bilirler.
  Beğenenler:
  • yunussarac

(10-23-2020, 12:04 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-23-2020, 01:37 AM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, kardanadam Emin nerelerde yazmıyor uzun zamandır, bir fikri olan varmı? Herhangi bir sıkıntımı oldu acaba?

Özel hayatı ile ilgili bazı sıkıntılar söz konusu, eski enerjisini toparlayıp gelene kadar aramızda olmayacak. İnşallah en kısa zamanda eskisinden daha enerjik bir şekilde gelmesini diliyoruz, bekliyoruz.

Bilgilendirme için teşekkürler sevgili soner kardeşim, umarım en kısa zamanda sevgili KardanadamEmin kardeşimiz sorunlarını halledip döner tekrardan aramıza.

(10-23-2020, 12:04 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-23-2020, 01:37 AM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, kardanadam Emin nerelerde yazmıyor uzun zamandır, bir fikri olan varmı? Herhangi bir sıkıntımı oldu acaba?

Özel hayatı ile ilgili bazı sıkıntılar söz konusu, eski enerjisini toparlayıp gelene kadar aramızda olmayacak. İnşallah en kısa zamanda eskisinden daha enerjik bir şekilde gelmesini diliyoruz, bekliyoruz.

Ben de gerçekten Emin abi ortalarda olmayınca bir merak sardı. Hep onu çevrimiçi görürdüm aktif olduğum zamanlarda. Kısa bir sürede geri gelmesini diliyoruz. Forumumuza gerçek enerji katanlardan birisiydi kendisi.
Kar candır, gerisi yalandır.

7-8 Kasım'dan itibaren sıcaklıklar, kademeli olarak azalacak.
  Beğenenler:
  • adakar, Snowsedat

Ekim sonlarında soğuk gelecek bir çok yere kar düşecek deniyordu. Şimdi 6 7 kasıma mı ertelendi kaçırdığım bi şey mi var

Modeller değişiklik gösteriyor. Kimi kar veriyor kimi yaz. Biz gecikmeli de olsa (Kasım 2-3 gibi) ciddi bir soğuma bekliyoruz. Beklentimiz değişmedi. Modeller dansöz sadece.
  Beğenenler:
  • adakar, Snowsedat, succinct, themuslim, volkan34tr, yunussarac

(Son Düzenleme: 10-24-2020, 11:40 AM, Düzenleyen: Xooner.)

Uzun vade de gözüken sistemler silsilesini, endeksler de onaylıyor.
Yaktım sigaramı, yaslandım arkama.
Uçuşa geçiyoruz.
Xooner yazdı (10-24-2020, 11:40 AM)
Sigara değil de sakız diyelim biz ona Wink
  Beğenenler:
  • adakar, Snowsedat, volkan34tr, Xooner

Sigara sagliga zararlidir Sigara Öldurur
  Beğenenler:
  • Ümittt, volkan34tr, yunussarac

Sıcaklıklar, İstanbul'da gündüz 13 derecelere,gece sıcaklıklari da tek hanelere inecek.
Kasim 7'den itibaren.
  Beğenenler:
  • volkan34tr

(Son Düzenleme: 10-24-2020, 11:53 AM, Düzenleyen: yunussarac.)

12:30'da GFS güncellemesi başlayacak.
Ben de eşsiz yorumlarimla,GFS'i canlı takip edeceğim.
Model sonunda,gif halinde paylaşacağım.
https://snowserkan.com/forum/showthread....4#pid37404
  Beğenenler:
  • adakar

Konuyu Okuyanlar:
59 Ziyaretçi