Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

İstanbul/Çekmeköy'de hava açık, sıcaklık 17.7 derece.
  Beğenenler:
  • snow41

Bol yağmurlu bir döneme giriyoruz, 26 Ekim'den itibaren.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Ekrem14

(Son Düzenleme: 10-21-2020, 11:47 PM, Düzenleyen: yunussarac.)

Azor Hocam, senden 26-27 Ekim tahmini bekliyorum.

yunussarac forumda kardeşim diye bahsettiğiniz kişi 40 küsür yaşında bilginiz olsun, bazen bilseniz de bilmeseniz de kardeşim diye hitap etmekten vazgeçin bir zahmet.
  Beğenenler:
  • mirhan, snow41, taboo, Ümittt, yunussarac

(10-21-2020, 11:34 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yunussarac forumda kardeşim diye bahsettiğiniz kişi 40 küsür yaşında bilginiz olsun, bazen bilseniz de bilmeseniz de kardeşim diye hitap etmekten vazgeçin bir zahmet.

Hiç dikkat etmedim yaşına,çok özür diliyorum.
Azor Hocam.
  Beğenenler:
  • ThunderSnow

Accu bu akşam ters köşe yaptı hepimiz kış tahminini beklerken adamlar hiç bir şey açıklamadı Smile
  Beğenenler:
  • adakar, Xooner, yunussarac

(10-21-2020, 11:52 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Accu bu akşam ters köşe yaptı hepimiz kış tahminini beklerken adamlar hiç bir şey açıklamadı Smile

Yarın aciklanacakmis, sistemde hata varmış. Twitter'da gördüm.

Bugün her kafadan bir ses çıktı, yok saatini bekliyorlar, yok az kaldı açıklayacaklar, yok haftaya açıklayacaklar twitterı okumaktan artık gına geldi.
  Beğenenler:
  • adakar, yunussarac

(Son Düzenleme: 10-22-2020, 12:03 AM, Düzenleyen: yunussarac.)

(10-21-2020, 11:55 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün her kafadan bir ses çıktı, yok saatini bekliyorlar, yok az kaldı açıklayacaklar, yok haftaya açıklayacaklar twitterı okumaktan artık gına geldi.

Yarın açıklanacak,worst of snow ibaresi bekliyorum. ates

Serkan Hocam, Accuweather'ın tahminini merak ediyor musun?
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, kral

(10-21-2020, 05:18 PM)Selo70 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam vakit daraldi 29 Ekim akdenize kacilir mi?

Kaçılır ancak gün boyu açık bir hava beklemeyiniz.

Gün içerisinde sık sık kapanan ve yağışların olduğu bir döneme geliyor verdiğiniz tarihler.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Poyraz, Selo70, yunussarac

Konuyu Okuyanlar:
661 Ziyaretçi