Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Sizin istasyoner cephenin yağış bırakma anı...

resim

Bu arada yağış miktarları tarih yaklaştıkça azaldı maalesef...Bazı günler için 5-10mm vermiştim.Ama şimdi 1-2mm civarına düştü.Yağış açısından zayıf bir cephe olacak...Saygılar.
  Beğenenler:
  • AZOR, yunussarac

Derviş,3-5 mm alsak kafi.

(Son Düzenleme: 10-15-2020, 06:03 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

Bu kış, deli gibi kar yağacak. Çekmeköy'e 30 cm yağacak.

Çekmeköy'e 30 cm kar yağmazsa,bırakırım hava işlerini.
ThunderSnow yazdı (10-15-2020, 06:03 PM)
Profilinizden İlçenizi giriş yapın!

resim

resim

Haftasonu gelmesi beklenen yagisli havanin ilk 2 gununde haftasonu dusmesi beklenen yagis miktarlari
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Poyraz, snowserkan, ThunderSnow, yunussarac

Mgm sanki bir Orta Akdeniz gelecekmiş gibi yağış haritası vermiş, oysa ki hem sistem Orta Akdeniz olmayacak, hem de o kadar geniş alanda o kadar yağmur yapmayacaktır. Lokal olarak çok değişkenlik gösterecektir.
  Beğenenler:
  • adakar, Poyraz, snow41, snowserkan, ThunderSnow, yunussarac

Akdeniz'de sıcak cephe geçişi olacak,yağmur yağacak, Antalya'da.
  Beğenenler:
  • adakar, Poyraz, snow41, snowserkan, ThunderSnow, Xooner

Üstadlara bir bilgi rica ediyorum. Haftasonu Burhaniye - Ayvalık civarında olacağım. Cts, pazar hava nasıl olur? Hava ne zaman kapat ve yağış olur?
  Beğenenler:
  • Poyraz, snowserkan, yunussarac

(10-15-2020, 07:32 PM)yunussarac Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Akdeniz'de sıcak cephe geçişi olacak,yağmur yağacak, Antalya'da.

Aynen. Antalya iki gündür benim de dikkatimi çekiyor. Neredeyse üç gün aralıklarla yağmur alacak gibi. Belek taraflarında çok etkili olabilir.
  Beğenenler:
  • adakar, Poyraz, snow41, snowserkan, ThunderSnow, yunussarac

(10-15-2020, 07:37 PM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadlara bir bilgi rica ediyorum. Haftasonu Burhaniye - Ayvalık civarında olacağım. Cts, pazar hava nasıl olur? Hava ne zaman kapat ve yağış olur?

Yağmurlu olacak,şemsiye al yanına. Unbrella
  Beğenenler:
  • Poyraz, snowserkan

(Son Düzenleme: 10-15-2020, 07:41 PM, Düzenleyen: Xooner.)

(10-15-2020, 07:37 PM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadlara bir bilgi rica ediyorum. Haftasonu Burhaniye - Ayvalık civarında olacağım. Cts, pazar hava nasıl olur? Hava ne zaman kapat ve yağış olur?

Haberler güzel. Iki gün boyunca yağmur var :Smile

Cumartesi öğlen başlar, aralıklarla pazartesi ilk saatlerine kadar devam eder. Çok şiddetli olmaz ama güneşe de müsaade etmez.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Poyraz, snowserkan, yunussarac

Konuyu Okuyanlar:
352 Ziyaretçi