(10-08-2020, 03:23 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (10-08-2020, 01:19 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uşak, Denizli ve Kütahya’da Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden sonra Uşak, Denizli ve Kütahya’da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
08.10.2020 19:00-09.10.2020 05:00
Hadisenin Şiddeti
Kuvvetli Yağış
Mgm den Alinti
Denizli için çok güzel haber daha önce de belirttim zeytin sıcak hava sebebiyle olmadı bu yıl çam balı ise bula bilene helal olsun. Yağış iyi gelecek inşallah
ozaman beklediginiz yagis insallah geliyor
(10-08-2020, 03:28 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (10-08-2020, 03:23 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (10-08-2020, 01:19 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uşak, Denizli ve Kütahya’da Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden sonra Uşak, Denizli ve Kütahya’da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
08.10.2020 19:00-09.10.2020 05:00
Hadisenin Şiddeti
Kuvvetli Yağış
Mgm den Alinti
Denizli için çok güzel haber daha önce de belirttim zeytin sıcak hava sebebiyle olmadı bu yıl çam balı ise bula bilene helal olsun. Yağış iyi gelecek inşallah
ozaman beklediginiz yagis insallah geliyor
Inşallah snow41 çok iyi olacak
(10-08-2020, 03:28 PM)karcıbaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey merhaba bugun İstanbul'un geneli 4-5 saat aralıksız yağmur alır mi Merhaba,
Evet 4-5 saat aralıksız yağış bekliyorum.
Bir kaç güncelleme önce bu süre çok daha fazlaydı.
Sağlık olsun Serkan Bey inşallah kış mevsiminde 10-15 gün süren karlı günler yaşarız da son yılların acısını çıkarırız.saygilar
İstanbul anadolu yakası akşam ve gece saatlerinde iyi yağış alacaktır, şuan ki görüntü bu şekilde devam ediyor...
(10-08-2020, 03:35 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul anadolu yakası akşam ve gece saatlerinde iyi yağış alacaktır, şuan ki görüntü bu şekilde devam ediyor...
Benimde dunden beri beklentim anadolu yakasi ve gebze icin etkili olmasini bekliyorum
Takipteyiz yinede
(10-08-2020, 03:31 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (10-08-2020, 03:28 PM)karcıbaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey merhaba bugun İstanbul'un geneli 4-5 saat aralıksız yağmur alır mi Merhaba,
Evet 4-5 saat aralıksız yağış bekliyorum.
Bir kaç güncelleme önce bu süre çok daha fazlaydı.
Etkili 4 - 5 saatlik yagis bile guzel olur tekki şöyle saganak şeklinde yagsin
Dolu riski heralde kalmadi
Bu arada sadece İstanbul değil Manisa, Uşak, Denizli daha kuzeyde Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya'da kuvvetli yağış ve dolu riski taşıyor.
Emre hoşgeldin.
Sen nerelerdeydin yahu.?
|