| |
Yagis aninda lodosun 70 km hiza atak yapmasi beklenirken lodos firtinasi yarin ege bolgesi ve marmaranin dogusunda etkili olurken cuma gunu bati ve orta akdeniz ile ic anadoluda etkili olmasi bekleniyor
Gebzede an itibariyla sicaklik 28.4 derece nem orani yuzde 57 nem oldukca yukseldi bu da bunaltici oluyor yarin gercekten aksiyonu bol bir gun olacak
ISTANBULLULAR YARINKİ YAĞIS ICIN UYARILARI DİKKATE ALIP HAZIRLIK YAPIYORLAR
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/ista...ti-6324335
İmkânı olan herkesin kapalı otoparklari tercih etmesini ben de şiddetle tavsiye ediyorum. Açık alanda veya ağaç altında sıkıntı yaşanabilir.
Çok sıcak ve yüksek nemli bir havadan sonra her türlü ekstrem hava hadisesi mümkündür. Önlem almakta fayda var. Ayrıca su taşkınları, alt katlara su baskınları ve ani seller de olasılıklar dahilinde. Sabıkalı yerlere ve muhtemel sıkıntı yaşanabilecek yerlere de özellikle dikkat etmeli. Alt geçitler, dere yatakları, etrafına göre çukurda kalan yerler yağış anında uzak durulması gereken yerler. Kısacası her türlü tedbiri alın. Belki hiçbir ciddi hadise yaşanmaz ama siz tedbiri son âna kadar elden bırakmayın. Zira göründüğü gibi gelirse hadise olmadan yağışın geçmesi imkansız.
52 yaşında yım 3 gündür hiç bu kadar sıkıntı lı Bi hava görmedim Allah hayırlara vesile etsin herkese hayırlı akşamlar inşaallah bu kuraklığın sonunda iyi yağış lar alırız Serkan bey den yorumlar iyi haberler ve yorumlar alırız inşallah bu kış için
Gebzede şimsekler cakiyor yalova uzerinden kucuk kutleler hareket halinde
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 309 Ziyaretçi |