| |
Göztepe Kadıköy Küçük Çamlıca hattında büyük tahribat yapmış kuşların yerlerde olduğu söyleniyor
Balıkesir-İstanbul arasında fırtına hattı (squall line) oluştu.
İstanbul'un tamamına yakınını etkileyecek.
Yalova ve Kocaeli Çevrelerinde Yerel Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Beklenen Hadise Gökgürültülü Sağanak Yağış Beklendiği Yer Meteoroloji radarından alınan bilgilere göre; bugün 13:30-15:30 saatleri arasında Yalova ve Kocaeli çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Başlama-Bitiş Zamanı 29.09.2020 13:30-29.09.2020 15:30 Hadisenin Şiddeti Kuvvetli Yağış Veee sirada Gebze var guclu bir kutle giris yapiyor
![]() Eşim de benim gibi meteorolojik delirmişlerden?evden bana resim atıp bulutun cinsini bile söyledi??
(09-29-2020, 01:20 PM)osmankarsever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan HOCAM biraz açar mısınız? Yağış And yakasında da etkili olacak. Yer yer dolu ve yıldırımlar da etkili olabilir Özellikle Anadolu yakası ve daha doğusunda Gece başlayacak ve yarın öğle saatlerine kadar sürecek bir parti yağış daha var. Dikkatli olunmalı.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |