| |
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet,
Beklenen yagis yarin lodosla ögle saatlerinden itibaren istanbula ulasmis olacak yarin 28 derecelik sicaklik carsamba gunu 20 derecelere kadar dusmesi bekleniyor
Hali hazırda Rusya üzerinde genişleyen ve bir türlü tahtını bırakmak istemeyen YB Alanı Ekim 2. haftasından itibaren AZOR Yükseği ile birleşerek AZOR YB Alanının kuvvetlenmesini sağlayarak ömrünü tamamlayacak.
Yerini ise AB Alanlarına bırakacak. Ekim 2, yarısı ile beraber gerçek anlamda 180 derece değişeceğiz. Bundan dolayı bu döneme yaklaşırken önlemlerinizi alın. Bu durumda ülke olarak grip vakalarında patlama beklenebilir. İnsanlar acaba Korona mı oldum diyerek hastanelere koşacaklardır. COVİD-19 korkusu ile hastanelerin dolması hiç iyi sonuçlar doğurmaz. Ani ve etkili bir değişim sağlığınızı etkileyecektir. Kurallar: Dikkat ve tedbir.
Judah Twitter'da sibiryads erken ve hızlı soğuma bekliyor. serkanım dostum
Tarantinom 2004 güzel bir kış mıydı?
2021'de güzel bir kış olacak. Judah Cohen iyi bir analizci. Özellikle üst atmosfer şartlarını çok iyi yorumluyor. Muhteşem bir kış olacak. Bekleyelim görelim. Sene sonunda kendimizi değerlendirelim. Notumuzu verelim.
(09-28-2020, 01:10 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-28-2020, 09:43 AM)themuslim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kasım başlarına kadar sonbahara yakışır serinleme ve yağış gözükmüyor deniyor. İnş. doğru çıkmaz Serkan bey ne guzel seyler soyluyorsunuz zaten son yillarda ara mevsimler kalkti yazdan kışa kıştan yaza gecer olduk O zaman ekim sonlarinda ilk mujdeyi verirsiniz heralde
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980,
Şu diyagramlarin ne anlattigini bir anlayamadim gitti
yabanci bir filmi orjinal dilden izleyip bisey anlayamamak gibi geliyor bana yada cince japonca bir yaziya bakiyor gibiyim bu dediklerimden kimse ustune alinmasin tamamen benim kendi dusuncem kendimi ifade etmek icin yaptigim bir benzetme
En basit haliyle alttaki tarihlerin hemen üstünde yer alan zig zaglar yağış miktarı tahmini. Üstteki dalgalı inip çıkan şeyler ise 1500 metre irtifadaki sıcaklık tahminisi.
(09-28-2020, 05:59 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En basit haliyle alttaki tarihlerin hemen üstünde yer alan zig zaglar yağış miktarı tahmini. Üstteki dalgalı inip çıkan şeyler ise 1500 metre irtifadaki sıcaklık tahminisi. En basit halinide anlamadigim icin yinede aciklamalar icin tesekkurler mesela bu diyagrama dediginiz sekildede baktim ama buna gore ne zaman yagis olacak ne kadar olacak sicaklik ne olacak yine cikaramadim sadece tarih kismini anlayabildim neyse beni aşan seyler ? |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 6 Ziyaretçi |