| |
(09-14-2020, 11:51 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi ve diğer arkadaşlar beni yanlış anlamazlarsa birşey dicem eğer sende uygun görürsen bildiğim kadarıyla dükkanın hacizde buna telafuz etmek bile bana zor geliyor abi bilesin ama eğer biryerde satılık ilanın varsa Serkan abi de uygun görürse buradan ilanı paylaş abi, biz büyük bir aileyiz ben öyle görüyorum sonuçta bunu alanda parasının karşılığını almış olucak sende bu vesileyle borcunu ödemiş olursun ve sıkıntılarından kurtulmuş olursun insaAllah.Eğér Serkan kardeşimde uygun görüyordur, inşaALLAH..Yalnız şimdi evde olduğum ilan nosu dükkanda kaldı, ben sana bugün vermiştim.Eğerki sende mevcutsa buraya yazabilirsen...Sevgiler Hasan...
(09-14-2020, 11:28 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçirdiğiniz kötü günler için üzüldüm Allah'tan ümit kesilmez sizin sektörün zorluklarını biliyorum şu son 5 seneden beri sizin sektör bazı yeniliklere yenik düştü Bir de bu pandemi dönemi tuz biber olmuştur sanırım Allah'tan ümit kesilmez şu an toplumun inanın yüzde yetmiş beşi zor durumda Allah size de milletimize de bir kapı açacaktır hiçbir zaman ümidinizi kaybetmeyin Allah hepimize sağlık afiyet versin ilk önce her şeyin başı sağlık çünkü güzel günlerde görüşmek dileğiyle Emin bey en yakın zamanda aramıza katılırsınız inşallah. ALLAH razı olsun, Erdoğan KARdeşim, değerli görüşlerin ve düşüncelerin için çok ama çok tşk ediyorum.. Sözlerinde ardına kadar haklısın. Umarım biran önce bu sıkıntılarım aşılırda aranıza yine kaldığım yerden aynı seviñçlerle, neşeyle dönebileyim, benimde buna inanki çok ihtiyacım var...Hayırlı geceler KARdeşim...
(09-15-2020, 12:54 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-14-2020, 11:51 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi ve diğer arkadaşlar beni yanlış anlamazlarsa birşey dicem eğer sende uygun görürsen bildiğim kadarıyla dükkanın hacizde buna telafuz etmek bile bana zor geliyor abi bilesin ama eğer biryerde satılık ilanın varsa Serkan abi de uygun görürse buradan ilanı paylaş abi, biz büyük bir aileyiz ben öyle görüyorum sonuçta bunu alanda parasının karşılığını almış olucak sende bu vesileyle borcunu ödemiş olursun ve sıkıntılarından kurtulmuş olursun insaAllah.Eğér Serkan kardeşimde uygun görüyordur, inşaALLAH..Yalnız şimdi evde olduğum ilan nosu dükkanda kaldı, ben sana bugün vermiştim.Eğerki sende mevcutsa buraya yazabilirsen...Sevgiler Hasan... Abi benimde yanımda yoktu şirkette yazmıştım sen paylaşmışsın zaten her şeyin hayırlısı olsun senin için Rabbim tez vakitte kurtarsın seni bu sıkıntından insaAllah
Sayfanın resmini ekledim.
Hasan kardeşim ayrı bir başlık açarak konunun üstte kalmasını sağlayabilir.
İnşallah en kısa zamanda çözüm bulunur Emin bey, zaten ekonomik kriz vardı birde pandemi herşeyi daha da zorlaştrıdı.
Saygıdeğer Emin bey,
Durumunuza kalben üzüldüm. Allah yardımcınız olsun, İnşallah tez zamanda hayırlı kapılar açsın. Sabretmek söylendiği kadar kolay olmayan bir iş ama eskilerin tabiri ile Cenab-ı Hak "dağına göre kar" verir. Sizin başınıza gelen de derecenize göre bir sıkıntıdır. Rabbim acil çözüm ihsan etsin. Sevgi ve saygılarımla.
AdakaR
(09-15-2020, 09:51 AM)adakar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Saygıdeğer Emin bey, Çok tşkler, değerli KARdeşim...güzel düşüncelerin ve dileklerin için ALLAH razı olsun, sağol, varol....
Saygıdeğer Emin Bey ,
Allah yardımcınız olsun . En kısa sürede düzlüğe çıkip eskisinden daha iyi olur inşallah . Saygilarimla hürmetle |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 4 Ziyaretçi |