| |
Denver çok ilginç
Yaz mevsimine bir günlük bir ara verip sonra kaldıkları yerden devam edecekler. Bir günlük kış molası. Böyle bir deneyim yaşamak isterdim doğrusu.
Serkan Bey, geçmiş olsun. Acik şifalar diliyorum. Tüm kar severlere de selamlar sevgiler.
Yaz boyunca dışarıda işim olduğu zaman ya sabah 11'den önce ya da 15'ten sonra çıkıyordum. Birkaç gündür öğle vakti bile çıkıyorum. Sıcaklık aynı, nem aynı ama güneşin açısı çok farklı. Güneşin açısı artık sonbahar geldi diyor, sıcaklıklar hâlâ kavurucu yaz devam ediyor diyor. Oysa ki öğle vakti bile gölgelerden yürüyorum. Ya gölgeye uygun sıcaklık olsun, ya da güneş yine dik açıyla gelsin
(09-06-2020, 09:40 AM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaz boyunca dışarıda işim olduğu zaman ya sabah 11'den önce ya da 15'ten sonra çıkıyordum. Birkaç gündür öğle vakti bile çıkıyorum. Sıcaklık aynı, nem aynı ama güneşin açısı çok farklı. Güneşin açısı artık sonbahar geldi diyor, sıcaklıklar hâlâ kavurucu yaz devam ediyor diyor. Oysa ki öğle vakti bile gölgelerden yürüyorum. Ya gölgeye uygun sıcaklık olsun, ya da güneş yine dik açıyla gelsin Tamam abi ben konuşurum güneşi biraz daha dik konuma alırlar.
SUDAN ADAM
Yeni haftada guney ege akdeniz ve guneydoguda yuksek sicakliklar devam ederken sali carsamba gunu marmara ve ege kiyilarinda 50 - 60 km kuvvetli poyraz var havayi serinletecek ancak yinede 28 - 30 larda sicaklik var sali ve carsamba gunu istanbul ve gebzede kuzeyli rugar yagis getirebilir
(09-03-2020, 07:36 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bugünler de geçecek.Geçmiş olsun..
Ayin ikinci yarisi sicaklik anlaminda da yagis anlamindada taoblo degisecek biraz daha sabir degerli arkadaslar
Teşekkürler arkadaşlar.
Durumum biraz sıkıntılı. Bekliyorum. İnşallah tekrar paylaşım ve yepyeni bilgilerle beraber oluruz.
Serkan bey gecmis olsun almanyadan. Bu senede ilik bir sonbahar ve kis gecirelim ama siz sagliginiza kavusun insallah
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 312 Ziyaretçi |