| |
Egede kuvvet toplayıp Kuzeybatı yönlü gelen kütleler vurduğu bölgede güzel yağış bırakıyor, nisande beklenen yağışlar artık haziranda geliyor
BS1963
Hava Antalya’da sanki böyle Mart gibi bir taraftan da yağmur yağıyor 16 derece yani hiç Haziran havasında değilim
Haftasonuda 2100 metre rakımlı Geyik dağların da ki Eğrigöl yaylasında kamp yaptım sabah kalktığımız da araçların camları falan hep buzdu
Dalaman Fethiye taraflarında da Şubat'tan bu yana en güzel yağmur yağıyor. Aynı Antalya örneğindeki gibi. Mart havası hakim
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Antalyaspor1966, AZOR, Bluecities, Burak1980, Ekrem14, kral, MaxZero, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Ekrem14, gececi, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, mehmet karsever, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow, volkan34tr
Avrupa yakasi ve istanbulun kuzey kesimleri cok guzel yagis aldi fakat anadolu yakasi ozellikle kadikoy bostanci hattinda azorun dedigi gibi yerleri islatti gecti akim akiskan olmadi
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, mehmet karsever, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow
Bugün öğle saatlerine doğru Trakya ve İstanbul'un batısı için CAPE değerleri yağış olabilir diyor.
Beğenenler:
• adakar, Akın, AZOR, Bluecities, Burak1980, Ekrem14,
(05-20-2020, 04:32 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul için ( 1982-2012 ) Son -30- yıl boyunca oluşmuş olan ortalamalar baz alındığında. 20 Mayıs'ta 2.5c civarı ortalama üzeri değer vardı. Son 10 günde gelen ataklar değerleri yinede ortalamanın altına çekemedi. Mayıs ayı ortalamanın 1.5 derece üzerinde kapandı (+- 0,1 _ 0,5c) Ort. Sıcaklık (° C) >>>>>> 17.6 ° C __ + 1.5° C Min. Sıcaklık (° C) >>>>>> 13.5 ° C __ +1.8° C Maks. Sıcaklık (° C) >>>>>> 21.7 ° C __ +1.1° C Yağış / Yağış (mm) >>>>>> 59.2 mm__ +26.2 mm
Beğenenler:
• adakar, Akın, AZOR, Bluecities, Burak1980,
Beğenenler:
• adakar, Akın, AZOR, Burak1980, Ekrem14,
Yağış rejimi olarak benzemesede sıcaklık bakımından tropikal iklim bölgelerinin diyagramını görür gibi oldum.
Her yeni şeye başlarken; Bismillahirrahmanirrahim
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Bluecities, Burak1980, Ekrem14, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |

Haftasonuda 2100 metre rakımlı Geyik dağların da ki Eğrigöl yaylasında kamp yaptım sabah kalktığımız da araçların camları falan hep buzdu