| |
Yine bir sokağa çıkma yasağı geldi ve yine isabetli bir zamana denk geldi. Kısmet işte. Hava değişiminden ciddi soğuk algınlığı oluşabilir bu havada. Azor Hocamın dediği gibi bir günde 20 derece sıcaklık değişimi oldu. Ne giyecegimizi şaşırdık. Evde kalmak güzel. Lakin evin sıcağı kırılsın diye kapı pencere açtık, fena cereyan oldu. Ne kadar basınç ve sıcaklık farkı olduysa artık, evin içinde 30 km hızda rüzgâr esiyor
Duvardaki termometre, dün senden nefret ediyordum, birkaç saattir sevmeye başladım. Yarın kesinlikle seveceğim seni
Beğenenler:
• adakar, Antalyaspor1966, AZOR, Bir Dost, Burak1980, Ekrem14,
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Antalyaspor1966, Burak1980, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz,
Fatih Çapa'da gök gürültüleri ve şimşekler eşliğinde sıkı bir yağmur yağışı mevcut. Arada düştüğü yerden zıplayan dolu taneleri gözleniyor.
Haziran ilk haftası da dahil olmak üzere Ülkenin tamamında muhtelif (çeşitli) alanlarda yağışlar devam edecek.
Sıcaklıklar 14 günün sonunda kademeli olarak 6-8 derece yükselmiş olacak. Haziran 2.haftaya geçişte ise Ülkenin tamamına yakınında yağışsız bir periyoda adım atmış olacağız. Extrem sıcaklık artışından ziyade normallerin 1-3 derece üzeri değerler görülebilir. Bu yağışsız ve normallerin üzerindeki atağın ise uzun süreli olmayacağını, ardından Haziran son haftasına girmeden yeniden etkili (yağışlar) bir atağın olma ihtimali var.
Beğenenler:
• adakar, Antalyaspor1966, AZOR, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz,
Beğenenler:
• adakar, Bir Dost, Burak1980, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz,
Beğenenler:
• adakar, AZOR,
(05-23-2020, 01:13 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Karadeniz'de gelen bulutlar gökgürültüsü ile yer yer ince taneli dolu yağışı bırakabilirVe yağdı ![]() https://www.superhaber.tv/amp/son-dakika...ssion=true
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Bir Dost, Burak1980, Emirsiyahbeyaz,
(05-22-2020, 10:25 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nasıl yani kar fırtınasımıVe Oldu Meteorolojik Uyarı Tarih: 23 Mayıs 2020 CumartesiSaat: 19:40Uyarı No: 143 Doğu Karadeniz’in Yüksek Kesimlerinde Kuvvetli Kar Yağışı Bekleniyor! Beklenen Hadise Kar Yağışı Beklendiği Yer Yapılan son değerlendirmelere göre; 24.05.2020 Pazar ve 25.05.2020 Pazartesi günleri Gümüşhane, Bayburt, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illerinin rakımı 1500 metre üzeri yüksek kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Başlama-Bitiş Zamanı 24.05.2020 02:00-25.05.2020 14:00 Hadisenin Şiddeti Kuvvetli Kar https://www.mgm.gov.tr/tahmin/uyari-gost...=20010143y
Beğenenler:
• adakar, Bir Dost, Burak1980, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 301 Ziyaretçi |

Duvardaki termometre, dün senden nefret ediyordum, birkaç saattir sevmeye başladım. Yarın kesinlikle seveceğim seni