Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Sıcaklıklar kasım değerlerine indi, orajlar marmrada oluşmadı ancak kıyı, iç egede ve karadenizde şimşek ve yıldırım aktivitesi boldu.

resim
BS1963

Gerçekten müthiş.

Mayısın 22'sinde kar muhabbeti yapıyoruz.

Hatta üşenmesek bir iki saatlik bir araba yolculuğu ile kar'a bile kavusabiliriz.

Ne diyeyim.? Bereketli olsun.

(05-22-2020, 10:56 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gerçekten müthiş.

Mayısın 22'sinde kar muhabbeti yapıyoruz.

Hatta üşenmesek bir iki saatlik bir araba yolculuğu ile kar'a bile kavusabiliriz.

Ne diyeyim.? Bereketli olsun.

çok haklısınız, ben de bunu düşündüm ama bugünlerde seyahate tek engel üşenmek değil malum :Smile

Karla karışık yağmur 

An itibarıyla Kartalkaya 'dan canlı Kar yağışı  :

https://kartalotel.com/canli-yayin/
AdakaR

Bakalım Antalya merkezi nasıl etkilicek bu yağmur an itibariyle Döşemealtı taraflarında muazzam yağıyor gibi

resim

45 dereceden sonra ilaç gibi geldi vallahi Smile

resim

Kaptiniz yine yağmuru Smile bizi teğet geçti maalesef. Sıcaklık da düşmedi pek. 27 derece 55 nem şu anda. Hayal kırıklığı var bende. Antalya'ya bakıyorum, en yüksek sıcaklık 21 derece! Bu gece üşürsünüz siz, kıskandım Wink

(05-22-2020, 05:32 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kaptiniz yine yağmuru Smile bizi teğet geçti maalesef. Sıcaklık da düşmedi pek. 27 derece 55 nem şu anda. Hayal kırıklığı var bende. Antalya'ya bakıyorum, en yüksek sıcaklık 21 derece! Bu gece üşürsünüz siz, kıskandım Wink

Haklısın valla güzel serinledi 1 saatte metrekareye 20 kg civarıda yağış düştü. Geçen hafta pazar günü bu saatlerde 41-42 dereceydi 5 gün sonra şuan aynı saatlerde 20 derece

(Son Düzenleme: 05-22-2020, 10:07 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Şaşırtıcı havalarımız devam ediyor inişli çıkışlı sistemler gördük ama böyle 24 saatte neredeyse 20 derecelik farkları Mayıs ayında görmemiştik
24 saatlik fark anatomisi ve sonrası
resim
resimresim

Nasıl yani kar fırtınasımı ates
resimresim

Konuyu Okuyanlar:
245 Ziyaretçi