| |
Sıcaklıklar kasım değerlerine indi, orajlar marmrada oluşmadı ancak kıyı, iç egede ve karadenizde şimşek ve yıldırım aktivitesi boldu.
BS1963
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Ekrem14, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, MaxZero, snowmanadnan, snowserkan, Xooner
Gerçekten müthiş.
Mayısın 22'sinde kar muhabbeti yapıyoruz. Hatta üşenmesek bir iki saatlik bir araba yolculuğu ile kar'a bile kavusabiliriz. Ne diyeyim.? Bereketli olsun.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980, Ekrem14, gececi, Hasan_iSTANBUL, kral, MaxZero, snowmanadnan, snowserkan, Xooner
(05-22-2020, 10:56 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gerçekten müthiş. çok haklısınız, ben de bunu düşündüm ama bugünlerde seyahate tek engel üşenmek değil malum :
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980,
Bakalım Antalya merkezi nasıl etkilicek bu yağmur an itibariyle Döşemealtı taraflarında muazzam yağıyor gibi
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Ekrem14,
Beğenenler:
• adakar, Bir Dost, Burak1980,
Kaptiniz yine yağmuru
bizi teğet geçti maalesef. Sıcaklık da düşmedi pek. 27 derece 55 nem şu anda. Hayal kırıklığı var bende. Antalya'ya bakıyorum, en yüksek sıcaklık 21 derece! Bu gece üşürsünüz siz, kıskandım
Beğenenler:
• adakar, Antalyaspor1966, Bir Dost, Burak1980, Ekrem14,
(05-22-2020, 05:32 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kaptiniz yine yağmuru Haklısın valla güzel serinledi 1 saatte metrekareye 20 kg civarıda yağış düştü. Geçen hafta pazar günü bu saatlerde 41-42 dereceydi 5 gün sonra şuan aynı saatlerde 20 derece
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Antalyaspor1966, Bir Dost, Burak1980, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, snowmanadnan, Snowsedat, snowserkan, Snowtime, Xooner
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 245 Ziyaretçi |