Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Benden de bir konu dışı gelsin o zaman. Sitenin başında yer alan gifte yazım hatası var. Daha önce belirttiğimde düzeltilmişti ama gif tekrar düzenlendiğinde yine "her şey" yerine "herşey" yazılmış. Siteye her girişimde çok rahatsız oluyorum. İletişim formu doldurdum ama görülmemiş sanırım. Lütfen gifteki yazım hatasını düzeltir misiniz?
  Beğenenler:
  • snowserkan, Xooner

(01-16-2020, 12:38 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi bir arzuhalim var Smile

resim

Ull ecmwf çıktısında dibimize kadar sokuluyor. 500 hpa sıcaklıklarına ulaşamasam dahi bu tablodan aşağı yukarı kar koşullarını sağlaması gerektiğini düşünüyorum. Pzt salı -7/-8 ler giriyor bir de bahsettiğim çekirdek bu kadar yakınımızda yanlış mıyım? 

Mgm de gidip yagmur ikonu koyunca dellendim  Smile

Bunlar detay konular işte. 
Modeller bu detayları çözmekte geç kalıyorlar. 

Hiç hesapta olmayan şiddetli KAR yağışı olur bu görüntüde.  thumbsup
(01-16-2020, 01:03 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu dışı olacak ancak Serkan dostum Semih'in sitesine noldu öyle hacklemişler mi acaba. Bilgisi olan var mı?

Bilmiyorum ki. İnan başka sitelere girmiyorum. 
(01-16-2020, 01:11 PM)furkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benden de bir konu dışı gelsin o zaman. Sitenin başında yer alan gifte yazım hatası var. Daha önce belirttiğimde düzeltilmişti ama gif tekrar düzenlendiğinde yine "her şey" yerine "herşey" yazılmış. Siteye her girişimde çok rahatsız oluyorum. İletişim formu doldurdum ama görülmemiş sanırım. Lütfen gifteki yazım hatasını düzeltir misiniz?

Haklısınız. 
En kısa zamanda düzelteceğiz. Uyarı için teşekkürler.  thumbsup
  Beğenenler:
  • mirhan, Poyraz, Snowsedat

Yine yanlışlıkla x verdimSad
  Beğenenler:
  • snowserkan

(Son Düzenleme: 01-16-2020, 02:28 PM, Düzenleyen: Poyraz.)

GFS: Ne yükleyeyim?
SnowSerkan: Ne var?
GFS: 2002,2004,2015,2017...
SnowSerkan: 1987 yükle
GFS: Tamam yüklüyorum...

(Son Düzenleme: 01-16-2020, 06:22 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-16-2020, 02:27 PM)Poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS: Ne yükleyeyim?

Smile Güzel. 

Bu akşam için önce 87,  Hemen arkasından şubat ilk haftasından sonra da 2004 vari bir şeyler isteyeyim.  Smile

(01-16-2020, 06:21 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Smile Güzel. 

Bu akşam için önce 87,  Hemen arkasından şubat ilk haftasından sonra da 2004 vari bir şeyler isteyeyim.  Smile
SnowSerkan :Bu akşam için önce 87,  Hemen arkasından şubat ilk haftasından sonra da 2004 vari bir şeyler isteyeyim.  Smile

GFS: Tamam o zaman ortaya karışık yapıyorum... 
Big GrinBig Grin
  Beğenenler:
  • Burak1980, Emreitsa, kardelisi, Snowsedat

(01-16-2020, 08:16 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SİBİRYA CANAVARI, ARTIK İPİNİ KOPARMIŞ BURALARA SALDIRIYA HAZIRLANIYOR..
AFET- İ DEVRAN SOĞUK HAVA DALGASI GELİYOR... UNUTULMAYACAK ANILARDA, HAFIZALARDA UZUN YILLAR YERİNİ ALACAK GÖRÜNTÜLER YAŞAMAYA HAZIRMISINIZ? thumbsup thumbsup thumbsup

Selam emin abim nasılsın serkan kardeşimle beraber buldum sizi wow turkeyden sonra burası süper olmuş ellerinize sağlık
  Beğenenler:
  • Burak1980, Snowsedat

(01-16-2020, 06:26 PM)Poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-16-2020, 06:21 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Smile Güzel. 

SnowSerkan :Bu akşam için önce 87,  Hemen arkasından şubat ilk haftasından sonra da 2004 vari bir şeyler isteyeyim.  Smile

GFS: Tamam o zaman ortaya karışık yapıyorum... 
Big GrinBig Grin

ne güldüm varya Smile Smile Smile
  Beğenenler:
  • Burak1980, Poyraz

Arkadaşlar şu konu başlığı altında sürekli başka sitelerin adının geçmesi ve ekran görüntülerinin alınması, hoş durmuyor ve sildiğimiz 3. mesaj bir kez daha yazmamanızı rica ediyorum, yazıldığı takdirde ceza alacaksanız, bunu ne siz nede biz istemeyiz, siz şuan SNOWSERKAN.com sitesindesiniz, başka forumları ve başka isimleri burada kullanmayın lütfen.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet, gececi, Poyraz, Snowsedat, snowserkan, Xooner

Soguk bir istanbulda karne almaya geldim hayırlı sabahlar abilerim.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Snowsedat, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
4 Ziyaretçi