| |
Benden de bir konu dışı gelsin o zaman. Sitenin başında yer alan gifte yazım hatası var. Daha önce belirttiğimde düzeltilmişti ama gif tekrar düzenlendiğinde yine "her şey" yerine "herşey" yazılmış. Siteye her girişimde çok rahatsız oluyorum. İletişim formu doldurdum ama görülmemiş sanırım. Lütfen gifteki yazım hatasını düzeltir misiniz?
(01-16-2020, 12:38 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi bir arzuhalim var Bunlar detay konular işte. Modeller bu detayları çözmekte geç kalıyorlar. Hiç hesapta olmayan şiddetli KAR yağışı olur bu görüntüde. (01-16-2020, 01:03 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu dışı olacak ancak Serkan dostum Semih'in sitesine noldu öyle hacklemişler mi acaba. Bilgisi olan var mı? Bilmiyorum ki. İnan başka sitelere girmiyorum. (01-16-2020, 01:11 PM)furkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benden de bir konu dışı gelsin o zaman. Sitenin başında yer alan gifte yazım hatası var. Daha önce belirttiğimde düzeltilmişti ama gif tekrar düzenlendiğinde yine "her şey" yerine "herşey" yazılmış. Siteye her girişimde çok rahatsız oluyorum. İletişim formu doldurdum ama görülmemiş sanırım. Lütfen gifteki yazım hatasını düzeltir misiniz? Haklısınız. En kısa zamanda düzelteceğiz. Uyarı için teşekkürler.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980, kardelisi, kartutgunu, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow
(01-16-2020, 06:21 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SnowSerkan :Bu akşam için önce 87, Hemen arkasından şubat ilk haftasından sonra da 2004 vari bir şeyler isteyeyim.(01-16-2020, 02:27 PM)Poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS: Ne yükleyeyim? ![]() GFS: Tamam o zaman ortaya karışık yapıyorum... ![]()
(01-16-2020, 08:16 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SİBİRYA CANAVARI, ARTIK İPİNİ KOPARMIŞ BURALARA SALDIRIYA HAZIRLANIYOR.. Selam emin abim nasılsın serkan kardeşimle beraber buldum sizi wow turkeyden sonra burası süper olmuş ellerinize sağlık
(01-16-2020, 06:26 PM)Poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-16-2020, 06:21 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SnowSerkan :Bu akşam için önce 87, Hemen arkasından şubat ilk haftasından sonra da 2004 vari bir şeyler isteyeyim.(01-16-2020, 02:27 PM)Poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS: Ne yükleyeyim? ne güldüm varya
Arkadaşlar şu konu başlığı altında sürekli başka sitelerin adının geçmesi ve ekran görüntülerinin alınması, hoş durmuyor ve sildiğimiz 3. mesaj bir kez daha yazmamanızı rica ediyorum, yazıldığı takdirde ceza alacaksanız, bunu ne siz nede biz istemeyiz, siz şuan SNOWSERKAN.com sitesindesiniz, başka forumları ve başka isimleri burada kullanmayın lütfen.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 4 Ziyaretçi |