| |
Serkan bey bu profil resmi sanki bir ara trt nin hava durumu baslarken çıkıyordu gibi önce yaz sonra sonbahar kış ve ilkbahar olarak yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum
Forumdaki tüm arkadaşların YENİ YILINI KUTLAR YENİ YILIN TÜM HERKESE SAGLIK MUTLULUK HUZUR BAŞARI KISACA HERKESİN GÖNLÜNCE İSTEDİKLERİNİN OLACAGI BİR YIL OLMASINI DİLERKEN Tabi Ocak ayındada BOL KAR YAĞIŞLARININ olacağı bir yıl olsun diyorum
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, burakrpc, Göksel, KardanadamEmin, Poyraz, snowserkan, Snowtime, ThunderSnow, Xooner, Yasar34
Tüm dostların yeni yılını kutlar, 2020 yılının insanlığa hayırlara vesile olacak bir yıl olmasını dilerim.
AdakaR
Beğenenler:
• AZOR, burakrpc, KardanadamEmin, snow41, snowserkan, Snowtime, ThunderSnow, Xooner, Yasar34
Her şeyin hakkınızda hayırlı olduğu bir sene diliyorum efendim. Mutlu yıllar...
Hepinizin yeni yılını kutlar, yeni yılın hepimize sağlık, huzur, mutluluk ve bol kazanç getirmesini temenni ederim, iyi seneler olsun....
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, KardanadamEmin, Keremburada, Poyraz, SALİH1, snow41, Snowtime, ThunderSnow
Herkese hayırlı seneler arkadaşlar
Yeni yıl inşallah hepimizin istediği gibi bol karlı, tipili geçer Önce sağlık, mutluluk tabiki,... Hayırlı seneler...
Arkadaşlar Bünyamin de, Ahmet, Mehmet'te Modellerin verdiklerini ve onların diğer parametrelerini inceleyerek bir tahmin yürütüyor.
Biz ayın ortasından sonra Kış'a ayak basacağımızı zaten ilan etmiştik. Şu anda görünen de öyle olacağı yönünde Öyle diyagramlara bakarak ay sonunda kar olacak veya olmayacak demek o kadar kolay değil. Ben ise daha çok üst atmosferdeki hareketlere bakarak tahmin yapıyorum. En zor olanıda bu zaten, Herkez'in kolay kolay yapacağı bir şey değil. Bizi bile çoğu zaman yanıltabilen değişimler yaşanıyor bu seviyede, Bundan dolayı daha basit verilerle yapılan tahminler bunlar. İstediğinize itibar edebilirsiniz. Bünyamin yok der, Serkan var der, Ahmet hem var hem yok der. Bir işte Arif olabilmek yılların birikimini gerektiriyor.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Altıgen Buz Kristali, Aslan536, AZOR, Bir Dost, bokers36, Burak1980, Canberk, Captmehmet, Cemal reşit, Cino, duman, Ekrem14, Emreitsa, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 4 Ziyaretçi |