| |
Ayrıca gecen yıl SİBİRYA EKSPRESİ neden istanbula gelmedi çünkü tren yolu açılmamıştı Marmaray hattıda açıldı artık gelmemesi içten bile değil
İstanbul üzerinden gebzeyede bekliyoruz
(10-24-2019, 12:33 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ayrıca gecen yıl SİBİRYA EKSPRESİ neden istanbula gelmedi çünkü tren yolu açılmamıştı Marmaray hattıda açıldı artık gelmemesi içten bile değil Aynen snow41, artık bu sene trenyolu faaliyete geçti. Sistemler tren istasyonlarına uğrayacaktır.
UKMO GÜNCELLEMESİ
Ukmo Ecmf mutabık kalmışlar gfs çufaladımı göreceğiz Ukmo 144
GFS ufak ufak hizaya geliyor.......gelecek, başka yolu yok....
Beş Modelin 144h Saatte ki En Net Mutabık Görüntüsü..
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, Poyraz, snow41, Snowsedat, snowserkan
Sabah haberlerde Adil Tek'e denk geldim.
İstanbul için kış tahmini beni deli etti. Neymiş efendim, "yağışı az, kuru ayazı bol, sisli puslu bir kış havası bekliyormuş İstanbul için" Arkadaşlar ben unutuyorum hatırlatın da en az dizimize kadar kara gömüldüğümüzde bu tipleri saygıyla analım ![]() Öz güvenlerine de hayran olmamak mümkün değil! Yahu arkadaş bu kadar uzun vade için nasıl emin konuşabiliyorsun. Sağlam kaynakların varda buradaki arkadaşlar mı bilmiyor? Avantaj kendilerinde tabi adamların. İstanbul'a kar yağmayacak diyenler her zaman bir sıfır önde zaten.
Beğenenler:
• Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, MaxZero, Poyraz, snow41, Snowsedat, snowserkan, Xooner |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 485 Ziyaretçi |

İstanbul üzerinden gebzeyede bekliyoruz