Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Çarsamba günkü yagıs azalmış cuma günü biraz etkili
  Beğenenler:
  • MaxZero, Poyraz, ThunderSnow

Serkan Bey selamlar denizli içinde bu hafta içinde yağış bekliyor musunuz
  Beğenenler:
  • MaxZero, Poyraz, ThunderSnow

(09-23-2019, 04:04 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey selamlar denizli içinde bu hafta içinde yağış bekliyor musunuz

Serkan Bey demişsiniz ama naçizane ben cevaplamaya çalışayım, iki gün sonra yani Çarşamba günü Denizli de fazla kuvvetli olmamakla beraber Orta Akdeniz sisteminden etkilenecek. Yarın gece saatlerinde başlayıp Çarşamba gün boyu hafif ve aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olabilir. Su baskını yapacak şiddette olmayacaktır. Lakin yine de dikkatli ve tedbirli olunmalı. Şemsiye hazır etmeli ve mont giyecek kadar serin bir havaya hazır olunmalı. Saygılar.

(Son Düzenleme: 09-24-2019, 12:46 AM, Düzenleyen: Poyraz.)

Yarin aksam saatlerinden itibaren Balikesir, İzmir, Mugla ve Aydinin kiyi kesimlerinde kuvvetli yagis bekleniyor. Tedbirli olunmalı...

resim

free picture hosting

resim

Sali ve carsamba gunlerindeki yagis beklentisi

Ekim bereketiyle gelecek inşallah
http://images.meteociel.fr/im/9060/anim_dtl8.gif
resim

(09-23-2019, 05:07 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-23-2019, 04:04 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey selamlar denizli içinde bu hafta içinde yağış bekliyor musunuz

Serkan Bey demişsiniz ama naçizane ben cevaplamaya çalışayım, iki gün sonra yani Çarşamba günü Denizli de fazla kuvvetli olmamakla beraber Orta Akdeniz sisteminden etkilenecek. Yarın gece saatlerinde başlayıp Çarşamba gün boyu hafif ve aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olabilir. Su baskını yapacak şiddette olmayacaktır. Lakin yine de dikkatli ve tedbirli olunmalı. Şemsiye hazır etmeli ve mont giyecek kadar serin bir havaya hazır olunmalı. Saygılar.

Çok teşekürler cevabınız için serkan bey dedim herkes üstüne alınabilir en azından tahmin işini bilen herkes alınabilir öncelikle buradaki arkadaşlara kabalık ettim bu işi bilen.. sadece serkan beye sormak ayip oldu acikcasi.. tekrar cevabınız ve ilginiz için tesekkurler

(09-23-2019, 10:37 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ekim bereketiyle gelecek inşallah
http://images.meteociel.fr/im/9060/anim_dtl8.gif
resim

İnşallah Erdoğan Abi. Siftah görseller senden, bereketi Allahtan.  ates
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, MaxZero

(Son Düzenleme: 09-24-2019, 08:54 AM, Düzenleyen: snowmanadnan.)

Serin ve yağışlı bir İstanbul sabahından merhaba. Geçtiğimiz hafta Konya yöresine bir seyahat yaptım. Hava Cumartesi gününe kadar gayet güzel gidiyordu. O gün sert bir rüzgar eşliğinde ani bir soğuma oldu. Pazar günü dönüşte Eskişehir üzerinden gelirken serinlemenin batıya doğru geniş bir alanda etkili olduğunu gözlemledim. Ağaçların yaprakları sararmış. Tabiat kışa hazırlık yapmakta. Sonbahar hoş geldin.
  Beğenenler:
  • MaxZero, Xooner

(Son Düzenleme: 09-24-2019, 08:45 AM, Düzenleyen: snowmanadnan.)

resim

Konuyu Okuyanlar:
607 Ziyaretçi