Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

en son attığım mesajıma üstadım

(09-20-2019, 11:47 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistemi hafie almayın demiştim size son anda nasıl da güçlendi gfs yağışı artırdı bu işler böyledir arkadaşlar. Buz gibi hava gündüz 15 17 bandı akşamları da lokal olarak 10 derece ve altına inecek yerler olacak demiştim netekim o da olacak inşallah.

20 derecenin altı görülüyor tebrik ederim.

Yarından sonra gündüz sıcaklıkları bir kaç derece artarken YB'dan dolayı gece sıcaklıklarında düşüşler olacak.
 10 derece ve yer yer altını göreceği alanların olacağını söylemen sistemi iyi etüt ettiğini gösteriyor.

Paşam, Seni Genel Seyyar Tahminci grubuna alacağım. O Grubun kontenjanı senden başkasına kapalı olacak.

Turşulu Baklavayı ısmarlarsın artık.. Big Grin

(Son Düzenleme: 09-22-2019, 05:51 PM, Düzenleyen: ersel candan.)

(09-14-2019, 11:32 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birkaç sayfa önce belirttiğim gibi ben sistemin etkili olacağını düşünüyorum , sadece  süresi kısalacak , buyuk ihtimalle 1,5 -2  günlük bir hal alacak, 21 inden 22sine  geçişte pik yapacak bu aralikta uludağ da kar yağışı bekliyorum   cips

Ne desimistik, uludag anlik kar yagisli, sezonun ilk kari hayirli olsun

resim

https://www.bursabuyuksehir.tv/uludag-zirve-18201.html

Bayrampasa 13 derecelere kadar indi. Cok soguk gercekten.

KİM NE DERSE DESİN, BENİM TEK DERDİM, BU GÜNLER BİRAN EVVEL DÖNMELİ........ Dash Spiteful Smile thumbsup        https://www.facebook.com/CAYKSGM/videos/...29585/?t=2

Herkese merhaba,

Sevgili dostlar site içerisinde bazı üye dostlarımızın takındığı yanlış davranışlar ve tavırlar site yönetimi olarak dikkatimizden kaçmadı, gerek yönetim kadrosu, gerekse tahminci ve yorumcularımızın görüşlerine hiç hoş olmayan tavırlar sergilendiğini gördük, tahmicilerinizin ve yorumcularımızın görüşlerine katılmak zorunda değilsiniz ancak katılmama sebebinizi üslubunuza dikkat ederek belirttiğini sürece bir sıkıntı oluşmayacaktır, fakat site içerisinde dalga geçer gibi, alay eder gibi veya benzeri tavır sergilendiğini gördüğümüz takdirde daha öncede söylediğimiz gibi önce bir uyarı mesajı ile uyarılırsınız sonrasında yönetimin kararına göre ya süreli ya da süresiz banlanırsınız, bu tavırı sergileyen kişinin kim olduğunun hiç bir önemi yok sonuçta burada huzurlu ve saygılı bir ortam var ve olmayada devam edecek bunu kaçırmak isteyen veya bozmak isteyen kişi veya kişiler aramızdan uzaklaşmak zorunda kalacaktır.

Herkese iyi forumlar...

resim

Tahminci arkadaşlarımızın dediği ilk soğuk ve yağışlı hava gerçekleşti montları bile giydik bugun
ikincisi için 24-25 eylül demişlerdi o da görüntülere yansıdı ve bu ikincisi soğuk değil ancak ılık sayılır ama yagıs uzun süreli olacak çarşamba başlayıp haftayı kapatacak cinsten görünüyor

Şu an Gebzede oldukça kapalı ara ara bulutların arasından her ne kadar güneş görünsede 17 derecelik soğuk bir hava var 2 gün öncesine göre 10-12 derece düşmüş durumda bu değişken ve ani sıcaklık düşüşü ve çıkısına karsı giyiminize dikkat edin

(09-20-2019, 11:06 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-14-2019, 11:32 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birkaç sayfa önce belirttiğim gibi ben sistemin etkili olacağını düşünüyorum , sadece  süresi kısalacak , buyuk ihtimalle 1,5 -2  günlük bir hal alacak, 21 inden 22sine  geçişte pik yapacak bu aralikta uludağ da kar yağışı bekliyorum   cips

Ne desiysek o sayin orumcek, uludag anlik kar yagisli, sezonun ilk kari hayirli olsun

resim

https://www.bursabuyuksehir.tv/uludag-zirve-18201.html

Bursa’dan teyit ediyorum. Zirvede hafif beyazlık görünüyordu sabahtan

resim

Konuyu Okuyanlar:
312 Ziyaretçi