| |
Beğenenler:
• Burak1980, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, mehmet karsever, snowserkan, Snowtime, ThunderSnow
Eylülün ikinci yarısını iple çeker olduk..
Bu akşam rüzgar hızını azalttı,geçtiğimiz haftalar kadar olmasa da yine sıcak bastı.
İlk serin/soğuk dalgamızı alalım da iyice havaya girelim artık. Kar Mutluluktur
Burada da yaylalara güzel yağdı, nemi ve sıcağı sahile kaldı. Ümit ediyorum ki jübile öncesi şovları olsun bu sıcaklar.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, mehmet karsever, snowserkan, Snowtime, ThunderSnow
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, MaxZero, mehmet karsever, snow41, snowserkan, Snowtime
(09-07-2019, 10:58 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olsada yine tebessüm etsek diyenler...... Emin bey o günlere az kaldı koskoca yaz bitti sonbahara girdik şurda ne kaldı inşallah bu yıl bol karlı bir yıl olur
Gaz vermem ve almam bu zamana kadarda böyle bir zuhurda bulunmadım hiç.
Heyecanlarımız oldu tabi orası ayrı. Niye söylüyorum bunları? Sibiryayı tatmamış olanlar bu sene tadacaklar hazırlıklı olsunlar. Sert inişli ve çıkışlı bir kış var önümüzde. Nazlanmadan gelen ve giden bilinmezlere oynamayan bir oyuncumuz var bu sezon. Aynı Hasan VEZİR gibi..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, burakrpc,
(09-07-2019, 11:49 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gaz vermem ve almam bu zamana kadarda böyle bir zuhurda bulunmadım hiç.Serkan Bey meşalelerin tozlarını alacağım bu h.sonu o zaman.Daha vakit var ama yavaştan hazırlıklara başlayalım derim
Kar Mutluluktur
1 Oca 2018 ÖS 5:30
hi! what about mini tropical siklon for İstanbul 17th. September. Gfs says come to a mini siklon and flooding risk Dün, ÖS 8:25 Judah Cohen Sorry but I have not been paying attention Dün, ÖS 8:33 Ok. Thanks for answer but flooding risk possible Mr Cohen? Dün, ÖS 11:35 Judah Cohen Please be safe! Twitter'da judah cohen ile yaptığım yazışma son cümleye dikkat lütfen güvende ol ne anladınız bu cümleden yorumlar sizin |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 593 Ziyaretçi |