Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Kütle yavaş yavaş yaklaşıyor, bakalım İstanbul merkeze geldiğinde nasıl bir görüntü ile karşılaşacağız.

resim

(Son Düzenleme: 07-10-2019, 07:48 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Gece saatlerinde soğuk cephe giriş yapıyor.

resim

Bayrampasa da biraz once cok ilginc vir yagis gecisi oldu. Radarda kutle olmamasina ragmen. Bulundugum konumda evimin arka tarafinda cok dar bir alanda agaclik alanda yagis varken diger on tarafinda damla dusmedi 1 dk surdu. Cok ilgincti benim icin. Artik kucuk bir alana yagarken diger tarafa yagmayan doga olayini da gordum. Yani agaclik alana yagarken yaninda damla dusmuyodu. Cok ilgincti.

Söylenecekler söylendi, yazılacaklar yazıldı, modeller yeterince paylaşıldı, söz sırası Atmosferde, mevlam neylerse güzel eyler, sistemimiz hayırlara vesile olsun inşaALLAH..... thumbsup thumbsup thumbsup
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, sahinok, ThunderSnow

resim

Geliyorrrt bu Godzilla heralde
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, sahinok, ThunderSnow

Asıl sabaha geloo bu fragman
  Beğenenler:
  • sahinok

(07-10-2019, 07:58 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Söylenecekler söylendi, yazılacaklar yazıldı, modeller yeterince paylaşıldı, söz sırası Atmosferde, mevlam neylerse güzel eyler, sistemimiz hayırlara vesile olsun inşaALLAH..... thumbsup thumbsup thumbsup

Emin kardeşim sana katılıyorum arkadaşların durumunu bilmiyorum ama ben sanki kar yağacak gibi heycanla bekliyorum.

Bu gece herşeye açık bir durum var anlaşılan bazı bölgeler yağış dahi almayabilir fakat yağış alan yerlerde ciddi bir yağış sözkonusu hasıl olacak gibi.

Bende aynı senin dediğin gibi artık söz atmosferde diyorum Rabbim neylerse güzel eyler insaAllah.
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, KardanadamEmin, sahinok, ThunderSnow

(Son Düzenleme: 07-10-2019, 08:46 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

resim

Hazır mıyız arkadaşlar aksiyona...
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin

(Son Düzenleme: 07-10-2019, 08:51 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

(07-10-2019, 08:45 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Bu sene boğaz hattı ve anadolu yakası yemin etmiş sanırım abi, turuncu renkler vardı sarı döndü sonra yeşilleşti anadolu yakasına gelene kadar renk kalmayacak herhalde Smile
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

(07-10-2019, 08:51 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(07-10-2019, 08:45 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Bu sene boğaz hattı ve anadolu yakası yemin etmiş sanırım abi, turuncu renkler vardı sarı döndü sonra yeşilleşti anadolu yakasına gelene kadar renk kalmayacak herhalde Smile

Çok haklısın ama bana kalırsa Hava biraz daha soğumaya döndüğünde bu döngü kırılacak boğaz hattida iyi yağış alıcaz diye düşünüyorum sezer kardeşim
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, ThunderSnow

Konuyu Okuyanlar:
232 Ziyaretçi