| |
Gece saatlerinde soğuk cephe giriş yapıyor.
Bayrampasa da biraz once cok ilginc vir yagis gecisi oldu. Radarda kutle olmamasina ragmen. Bulundugum konumda evimin arka tarafinda cok dar bir alanda agaclik alanda yagis varken diger on tarafinda damla dusmedi 1 dk surdu. Cok ilgincti benim icin. Artik kucuk bir alana yagarken diger tarafa yagmayan doga olayini da gordum. Yani agaclik alana yagarken yaninda damla dusmuyodu. Cok ilgincti.
Söylenecekler söylendi, yazılacaklar yazıldı, modeller yeterince paylaşıldı, söz sırası Atmosferde, mevlam neylerse güzel eyler, sistemimiz hayırlara vesile olsun inşaALLAH.....
(07-10-2019, 07:58 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Söylenecekler söylendi, yazılacaklar yazıldı, modeller yeterince paylaşıldı, söz sırası Atmosferde, mevlam neylerse güzel eyler, sistemimiz hayırlara vesile olsun inşaALLAH..... Emin kardeşim sana katılıyorum arkadaşların durumunu bilmiyorum ama ben sanki kar yağacak gibi heycanla bekliyorum. Bu gece herşeye açık bir durum var anlaşılan bazı bölgeler yağış dahi almayabilir fakat yağış alan yerlerde ciddi bir yağış sözkonusu hasıl olacak gibi. Bende aynı senin dediğin gibi artık söz atmosferde diyorum Rabbim neylerse güzel eyler insaAllah.
(07-10-2019, 08:51 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(07-10-2019, 08:45 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok haklısın ama bana kalırsa Hava biraz daha soğumaya döndüğünde bu döngü kırılacak boğaz hattida iyi yağış alıcaz diye düşünüyorum sezer kardeşim |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 232 Ziyaretçi |