Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Son dakika

Rus nükluer denizaltısinda patlama olmuş 
bazı bölgelerinde radyasyon alarmı verilmiş

Beyaz Saray'da 'acil durum' hareketliliği! Pence, programını iptal etti http://www.hurriyet.com.tr/dunya/beyaz-s...i-41262127
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, KardanadamEmin, snow41, snowserkan

Merhaba forumdaslar ,
Affiniza sığınarak buraya yazıyorum . Özel üye statüsüne upgrade olmuşum . Çok teşekkür ederim Serkan Bey ve değerli arkadaşlar ??Iyi akşamlar
Saygilarimla
  Beğenenler:
  • adakar, KardanadamEmin, snowserkan, taboo, ThunderSnow

(07-02-2019, 10:18 PM)Burak1980 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba forumdaslar ,
Affiniza sığınarak buraya yazıyorum .  Özel üye statüsüne upgrade olmuşum . Çok teşekkür ederim   Serkan Bey ve değerli arkadaşlar ??Iyi akşamlar
Saygilarimla

Merhaba,

Bizi yaz sıcaklarında da yalnız bırakmayan, bizimle olan ve zaman zaman yorum yapan herkes bizim için özeldir.

Kış mevsiminde daha kalabalık ve hareketliyiz bu bir gerçek. Ancak biz yaz geldiğinde foruma kilit vurmuyoruz.
Bizi kışın takip edip yaz geldiğinde bir daha ki kışa kadar uğramayan üyelerimiz var bu üyelerimize de sevgi ve saygımız sonsuzdur ancak yaz mevsiminde bizle olan üyelerimiz bizim için özeldir.

Sizde bizim için Özelsiniz Burak bey,

(Son Düzenleme: 07-02-2019, 11:47 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

9-10 temmuz tarihi 15-20 gün önceden belliydi. thumbsup

Şimdi modeller o tarihlere bir şeyler göstermeye başladılar.
Ben bu sistemin geçtiğimiz sistemden çok daha etkili yağışlar bırakacağını düşünüyorum.
Veriler günden güne netleşecektir.

ECMWF

ECM1-192.GIF?02-0

ECM1-216.GIF?02-0

GFS

gfs-0-192.png?12

gfs-0-216.png?12

gfs-0-264.png?12

18 Temmuz'a kadar tahmin edilen 2 m sıcaklık diyagramı (20 çalıştırma +operasyonel+averaj)

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, ersel candan, JET, KardanadamEmin, themuslim

18 Temmuz'a kadar tahmin edilen 2 m sıcaklık diyagramı (20 çalıştırma +operasyonel+averaj)

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, ersel candan, JET, KardanadamEmin, ThunderSnow

(07-02-2019, 10:28 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Affiniza sığınarak buraya yazıyorum .  Özel üye statüsüne upgrade olmuşum . Çok teşekkür ederim   Serkan Bey ve değerli arkadaşlar ??Iyi akşamlar
Saygilarimla

Merhaba,

Bizi yaz sıcaklarında da yalnız bırakmayan, bizimle olan ve zaman zaman yorum yapan herkes bizim için özeldir.

Kış mevsiminde daha kalabalık ve hareketliyiz bu bir gerçek. Ancak biz yaz geldiğinde foruma kilit vurmuyoruz.
Bizi kışın takip edip yaz geldiğinde bir daha ki kışa kadar uğramayan üyelerimiz var bu üyelerimize de sevgi ve saygımız sonsuzdur ancak yaz mevsiminde bizle olan üyelerimiz bizim için özeldir.

Serkan bey sizde bizim icin ozelsiniz her zaman icin
paylasimlarinizi kis aylarinda nasil merakla bekliyorsak yaz aylarindada bekliyoruz herzaman dogru ve tam zamanli tahminlerinizi begenerek takip ediyoruz sizede tesekkurler

resim

Önumuzdeki 1 haftanin yagis durumu şu an icin ayin 10 nuna kadar yagis gorunmuyor sicakliklar 32 - 33 derecelerde serkan beyinde bahsettigi sistem sanirim ayin 10 nunda geliyor

13-16 temmuzda mevsim sicakliklarinin altinda bir soguma ve yagis gelebilir suan icin oldukca guclu gozukuyor

(Son Düzenleme: 07-03-2019, 10:16 AM, Düzenleyen: Xooner.)

(07-02-2019, 10:28 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Saygilarimla

Merhaba,

Serkan Bey , 
Çok teşekkür ederim
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
5 Ziyaretçi