|
(06-29-2019, 05:51 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06-29-2019, 05:38 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey bundan sonraki ilk yagıs ayın 6 sında sanırım bari o etkili gelse (06-29-2019, 05:55 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul için Kurak geçiyor. Mgm haftaya cumartesiye ayın 6 sına yagıs getirmiş inşallah yaz önemli değil bizim için önemli olan kış sistemleri eger kış sistemlerine böyle olumlu etki yapıyorsa varsın yaz böyle geçsin
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, AZOR, Burak1980, Captmehmet,
Bu sistem için Serkan bey harita üzerinde güzel bir şekilde yağışi anlatmıştı zaten Marmara için çok bir beklenti yoktu kısmi lokal Yalova civarında geçişler oldu esas büyük kısım doğu Karadeniz’de görüldü ve görülecek bu sistemde beni biraz şaşırttı açıkçası soğuk havanın değeri marmara için 20-23’te dereceler beklerken 25 26 derecelerim pek altına inecek gibi durmuyor sadece sabaha karşı altı civarında hava oldukça serinleyecek
Burada sormuştum hafta sonunu. Bugün Polonez Köy programımızı risk alıp iptal etmedik. Çok da güzel bir gün geçirdik. Gönül ister ki yağış ve serin hava olsun. Ancak Serkan Bey'in dediği gibi düzgün bir kış yaşayacak isek, varsın yazın sıcaklar olsun. Herkese iyi geceler dilerim.
İnşallah bu sene kış güzel geçer O SENE BU SENE OLMASI dileklerimle bugun 06.00 - 12.00 arasini serkan bey isaret etti yagis olabilir diye saat 08.00 halen yagis yok insallah kisa surelide olsa bir yagis olur cunku yesilliklerin agaclarin bitkilerin buna ihtiyaci var
Bugunde hava biraz serin sonraki 3 gün oldukça sıcak olacak 33-34 derecelerde haftasonuna yagıs görünüyor yine
Temmuz ayı içerisinde 2 atak gerçekleşecek gibi, bu ataklarda yağışlar alacağız.
Ancak Ağustos, Eylül ve Ekim oldukça kurak geçmeye aday duruyor. Susuz yaz, Karlı kış tezini savunuyorum. ALLAH hayırlısını versin.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alinuri5, AZOR, Burak1980, Captmehmet,
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, |
Konuyu Okuyanlar: |
47 Ziyaretçi |