Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Accuweather mevsimsel tahmini yazı beklenenden çok daha yağışlı, hatta şiddetli yağışlar, fırtınalar olarak öngörmüş. Asya tahmininde de aynı görüşü var keza. Açıkçası denizler ısındıktan sonra bu tür bir yaza evrilme ihtimalimiz olabilir. haftada bir gibi oraj ve dolu içeren sistemler ve gerisinde de nemli, bunaltıcı bir yaz. ne olacak göreceğiz.

https://www.accuweather.com/en/weather-n...t/70008315
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, ersel candan, snow41, snowserkan, ThunderSnow

Orta ve kuzey doğu avrupa için aşırı sıcak öngörmüş, temmuz ağustos döneminde basra ve afrika daha da güçlenecek açıkçası bu aylarda yağış bizim coğrafyada olur mı yoksa tiran denizi- romanaya kıyıları arasından mı etkin olur tahmin etmek zor. ama olur ise riskli hadiseler yaşatabilir.
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, ThunderSnow

VE MACERA BAŞLIYOR AMA İNŞALLAH MİNİMUM ZARARLA ATLATIRIZ
resim
  Beğenenler:
  • Burak1980

Arkadaşlar accuweather uzun süreli tahminler konusundaki tutarlılık oranı nedir? Bana pek güvenilir gelmiyor onun tahminler de o nedenle soruyorum.
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980

(05-30-2019, 02:54 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar accuweather uzun süreli tahminler konusundaki tutarlılık oranı nedir? Bana pek güvenilir gelmiyor onun tahminler de o nedenle soruyorum.

Accuweather'ın ilgili haberinde altına yazılan yorumlarda Accuweather'ı Nostradamus'a benzetmişler ((:
3 aylık tahmin zor zanaat ancak her geçen gün gelişen teknolojiyle gitgide yüzdeler artıyor.

Geçen sene İskandinavya'daki aşırı sıcaklar nokta atışla bilinmişti.
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, snowserkan, Xooner

resim

Bayramin 3 ncu gunu yagis geliyor
  Beğenenler:
  • Burak1980

31 mayıs cuma günü iç Anadolu ve Batı karadenizin iç kesimlerinde dolu görülebilir
resim

Bayram boyunca marmara ve egede yağış yok, gök yüzü açık güneş yakıcı ancak kuzeyli rüzgarlar havayı rahatlatacak.

Trakya ve iç anadoluda lokal yağışlar görülecek. Şimdiden iyi bayramlar iyi tatiller değerli arkadaşlar

(Son Düzenleme: 05-31-2019, 11:09 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Selamün Aleykum, KADİR GECENİZ ve CUMA NIZ MÜBAREK OLSUN.... Bayram tahminleriyle ilgili diğer arkadaşlar yeterli açıklamaları gereğince yapmışlar, bu durumda ekleyecek pek fazla birşey yok. Hepinizin şimdiden RAMAZAN BAYRAMINIZDA MÜBAREK OLSUN... Bye

resim

Pazar gunu Gebzede gokgurultulu saganak yagis bekleniyor ayrica bayram suresince Marmaranin dogusunda yagislar gorulecek biraz olsun havayi bizleri rahatlatacak marmaranin dogusundaki yagislar bayram suresincede var bu yagislar gebze sinirinda oldugu icin Gebzede bu yagislarin ucundan kiyisindan alabilir

Konuyu Okuyanlar:
201 Ziyaretçi