| |
Accuweather mevsimsel tahmini yazı beklenenden çok daha yağışlı, hatta şiddetli yağışlar, fırtınalar olarak öngörmüş. Asya tahmininde de aynı görüşü var keza. Açıkçası denizler ısındıktan sonra bu tür bir yaza evrilme ihtimalimiz olabilir. haftada bir gibi oraj ve dolu içeren sistemler ve gerisinde de nemli, bunaltıcı bir yaz. ne olacak göreceğiz.
https://www.accuweather.com/en/weather-n...t/70008315
Orta ve kuzey doğu avrupa için aşırı sıcak öngörmüş, temmuz ağustos döneminde basra ve afrika daha da güçlenecek açıkçası bu aylarda yağış bizim coğrafyada olur mı yoksa tiran denizi- romanaya kıyıları arasından mı etkin olur tahmin etmek zor. ama olur ise riskli hadiseler yaşatabilir.
Arkadaşlar accuweather uzun süreli tahminler konusundaki tutarlılık oranı nedir? Bana pek güvenilir gelmiyor onun tahminler de o nedenle soruyorum.
(05-30-2019, 02:54 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar accuweather uzun süreli tahminler konusundaki tutarlılık oranı nedir? Bana pek güvenilir gelmiyor onun tahminler de o nedenle soruyorum. Accuweather'ın ilgili haberinde altına yazılan yorumlarda Accuweather'ı Nostradamus'a benzetmişler ((: 3 aylık tahmin zor zanaat ancak her geçen gün gelişen teknolojiyle gitgide yüzdeler artıyor. Geçen sene İskandinavya'daki aşırı sıcaklar nokta atışla bilinmişti.
31 mayıs cuma günü iç Anadolu ve Batı karadenizin iç kesimlerinde dolu görülebilir
Beğenenler:
• Burak1980,
Bayram boyunca marmara ve egede yağış yok, gök yüzü açık güneş yakıcı ancak kuzeyli rüzgarlar havayı rahatlatacak.
Trakya ve iç anadoluda lokal yağışlar görülecek. Şimdiden iyi bayramlar iyi tatiller değerli arkadaşlar
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow, Xooner
Selamün Aleykum, KADİR GECENİZ ve CUMA NIZ MÜBAREK OLSUN.... Bayram tahminleriyle ilgili diğer arkadaşlar yeterli açıklamaları gereğince yapmışlar, bu durumda ekleyecek pek fazla birşey yok. Hepinizin şimdiden RAMAZAN BAYRAMINIZDA MÜBAREK OLSUN...
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Reis,
![]() Pazar gunu Gebzede gokgurultulu saganak yagis bekleniyor ayrica bayram suresince Marmaranin dogusunda yagislar gorulecek biraz olsun havayi bizleri rahatlatacak marmaranin dogusundaki yagislar bayram suresincede var bu yagislar gebze sinirinda oldugu icin Gebzede bu yagislarin ucundan kiyisindan alabilir |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 496 Ziyaretçi |